עזרה

apathic

New member
עזרה

אני צריך כמה שיותר מידע רלוונטי בקשר להדפסה על חולצות. מהי הדרך הכי זולה ומקצועית (להדפס שלא יתקלף מהחולצה) להדפסה צבעונית על חולצות? הבנתי שהדפס משי זה יקר וצריך להכין גלופה - מה שבעיקר מייקר את זה. האם הדפס דיגיטלי הוא מספיק איכותי? והאם יש עוד שיטה חוץ מדפוס משי ודגיטלי שאני צריך לדעת עליה...? זה משנה על איזה חולצות מדפיסים? 100 אחוז כותנה? משהו אחר? אני מתכוון להדפיס כל עיצוב בכמויות יחסית קטנות - נגיד בין 15 ל-30 חולצות על שלושה גדלים שונים (small, medium, extra-large). אז.. לא כמויות אדירות, אבל גם לא -רק- חולצה אחת.

זה משנה על איזה איכות חולצה מדפיסים

אני עשיתי 20 חולצות בהדפסה על ידי דפים למדפסת שקניתי באייס 90 שח' ל10 דפים ובאיכות מעולה לא ירד בכביסה, וקניתי חולצות בשוק הכרמל 10 שח' לחולצה מכותנה 100%. לא לשכוח להדפיס בראי, הפוך אם ישנו כיתוב. ידיד שלי מדפיס בכמויות גדולות יותר אצל ספקים מתא' שמדפיסים בכמויות לכל הדפס מינ' 30, בעלות של שלושים דולר, דולר לחולצה, וכך הוא שיחק בגוונים של חולצות עם הדפס שונה ובמידות שונות.
לינוי

apathic

New member
אוקי

אז מאה אחוז כותנה זה מה שאני צריך תודה רבה !

אני הדבקתי על בד נאון שחור מדבקות

בעיצוב שלי .הכנתי גרפיקה והזמנתי את המדבקות בסטודיו ברח' פינסקר בת"א .יש לי בעבודה טלפונים של המקומות שמדפיסים גם בכמויות קטנות .אם אתה מעוניין תצלצל לסטודיו

jhshadi

New member
שאלות נוספות...

הדפסתי בפונגו בדיזינגוף וההדפס דהה אחרי כביסה וגם החולצה התצ'קמקה אחרי כמה כביסות.. הדפסתי בחנות אחרת בתוך הסנטר (דיזינגוף-סנטר) והייתה תופעת לוואי, היכן שלא היה מודפס על הדף יש עדיין שכבה שקופה ובצריבה על הבד היא גורמת לשינוי הגוון של הבד ורואים את "המסגרת" של ההדפס. שני החנויות השתמשו בהדפסה דיגיטלית... האם ההדפסה שאת עושה בביתך גם "סובלת" משני הסימפטומים האלה או שהיא "בריאה"? אני גם מחפש חולצות חלקות באיכות טובה אבל לא בצבעים חלקים אלא בצבעים עם "רעש"... כזה שנותן לחולצה מראה וינטג' (הוספתי תמונה) במחירים זולים יחסית... מהיכן ניתן לקנות? ומהיכן את קונה את החולצות בשוק? אני לא בטוח שהבנתי את מה שרשמת לדבי הידיד שלך כי המחיר מאוד זול... הוא מדפיס 30 הדפסים ב 30$? אני מניח שזה לא כולל עלות חולצות אלא רק הדפס... והאם על ה 30 חולצות הוא מחוייב להדפיס אותו הדפס או שהוא יכול לבחור בהדפסים שונים?

זה לא כולל עלות חולצות רק הדפס

אין לי מושג לגבי הבעיות שאתה מציג לא נתקלתי בהן ולגבי חולצות בשוקהכרמל יש מגוון של דוכנים פשוט צריך לחפש שם, לא משנה איפה תקנה

למעלה