עזרה.

עזרה.

היי, אני כרגע בכיתה יב`. אני רוצה לעשות שנה הבאה שירות לאומי ואני לא יודעת אל מי לפנות ולאיזה תחום ללכת. יש עזרה?? ‎/tapuzforum/images/emo140.gif‎

יש לך פטור../images/Emo35.gif

תתחילי בזה שתיצרי קשר עם אחת מהעמותות לשירות לאומי. לא חסר כאלה...
דבר שני, באיזה תחום היית רוצה לשרת
יש מלאאא תחומים
אני אישית ממליצה על תחום הבטחון / הרווחה. מאיפה את בארץ

יש לי פטור

אני באה מבית ספר דתי שלא כ``כ מעודדים שירות. אבל אני רוצה ותמיד ידעתי שזה מה שאני יעשה. אני מאזור המרכז-פ``ת. ואני אוהבת חיות וטבע ומבינה בזה מאד!! יש תחום שמתאים לי? אני באמת צריכה עזרה! אני לא יודעת אל מי לפנות ואין לי טלפונים.

אני לא מבינה ממש בעמותות דתיות,

רק יודעת שיש את האגודה להתנדבות. בקשר לחיות וטבע, יש כל מיני אפשרויות - למשל צער בעלי-חיים, החברה להגנת הטבע, רשות שמורות הטבע והגנים, ומקומות כמו הספארי, גן החיות התנ"כי וכו'. את יכולה גם לחפש בעצמך באתר שלהם עוד מקומות שירות: www.sherut-leumi.co.il (תחת "מידע והרשמה")

../images/Emo45.gif

אין כמו ליצור קשר עם אחת העמותות. אבל - בשביל שתהיי יותר בעניין. חפשי באנטרנט את עמודי הבית של אותם עמותות, תיראי מה התחומי שירות שלהם ואז כשתמצאי משהו מעניין צרי קשר...

תחפשי באינטרנט, זה לא צריך להיות בעיה

יש 3 אגודות דתיות: עמינדב, האגודה להתנדבות ובת-עמי. תחפשי את הטלפונים שלהם (לכל העמותות יש אתר), ותבררי איפה יש באזור שאת גרה מקשרת, שתעזור לך למצוא משהו שמתאים לך. כדאי לך ליצור קשר עם יותר מאגודה אחת (בכל מקרה לא רק עמינדב, כי יש להם מעט תקנים) כדי שלא תפספסי תקנים שיכולים להתאים לך כי הם באגודות אחרות. בכל מקרה, כדאי לך לעשות את זה מהר, כי המיונים המוקדמים התחילו כבר (זה לא אומר שאי אפשר לעקוף אותם, אבל בכל מקרה חבל שתפספסי). בהצלחה!

למעלה