עזרה

אורן60

New member
עזרה

בס"ד היי אני היו לי 4 התקפים בחיי האחרון לפני 9שנים. הם נבעו מחוסר שינה מוחלט בלילה לפני או שינה של 2-4 ש' בערך. אני אודה ואשמח מאוד לשמוע חוות דעת של חברים בפורום,שהתקף אפילפסיה שלהם נובעת מטריגר של חוסר שינה בלבד- ברצוני לדעת כמה ישנים הם בפועל כל לילה, ומה המינימום שהם יכולים לישון בלי לקבל התקף מידי לילה ובמשך מס' ימים רצוף אני יודע מה ההמלצה של מס' שעות שינה -7 ,אבל היו פעמים שישנתי 6 ש' בלי התקף אני אשמח לדעת מה המינימום שאתם ישנים בפועל בלי בעייה תודה רבה רבה

היי אורן

האמת שהיה לי רק התקף אחד ואין לי ולאף אחד אחר ממה הוא נבע. אני רק יודעת שלפני ההתקף חייתי חיים...לא לגמרי מאוזנים יגידו כמה.. שתיתי הרבה בירות,לא אכלתי מסודר,עישנתי(חשיש) וסיגריות לרוב... וחוץ מיזה גם עבדתי לא מעט,למדתי ועשיתי ספורט אופניים(שהיו ה-כלי תחבורה שלי)... עכשיו אני חייה....חיים אחרים לגמרי... בלי סמים,בלי אלכוהול,בלי אופניים ובלי לימודים..הרבה בלי... וטפו טפו גם בלי התקפים... אני מנסה לשמור על שעות שינה מסודרות,ואומר..ללכת לישון...ולקום...יוצא לי לישון בערך...7 שעות בלילות טובים ופחות בפחות טובים... וכמו שאמרתי..התקפים חוזרים לא היו לי,אני עם טגרטול. מקווה ש...משהו מזה..אומר לך משהו... שיינה עיירבה ונעימה...

taltal48

New member
היה לי פעם אחת

אבל זה קרה אחרי חוסר שינה כפייתי-כזה שיכולתי להירדם בכל מקום ובכל מצב ומאז אני מקפידה על יותר מ-7 שעות שינה בלילה, אך מאז היו לי עוד לא מעט התקפים שלא היו קשורים לשעות שינה.

grummpy

New member
חוסר שעות שינה

זה תמיד מנחם לשמוע מאחרים מה עובד או לא עובד עבורם, אבל האמת היא שאין נוסחת פלא. יכול להיות שחמש שעות שינה בלילה יסיפקו לך בטווח הקצר, אבל אחרי כמה ימים או שבועות יצתבר אצלך חוסר בשעות שינה וזה יביא להתקף. אצל כל אחד זה פועל באופן שונה. אתה צריך למצוא לעצמך את הגבולות שלך. בהצלחה!

photofreak

New member
חוסר שינה נסיון ושאלה

גם במקרה שלי שני ההתקפים (כבר עברו ארבעה חודשים מהאחרון עוד שמונה...) נגרמו בגלל חוסר שינה בראשון מוחלט ובשני 3 שעות בערך. מאז אני מקפיד לישון 7 שעות בלילה לא ממש עשיתי נסיונות אבל גם 6 שעות שינה לא גרמו לי להתקף. כשאני הולך לישון מאוחר אני משתדל לישון לפחות 6 שעות אם לא יותר. זה מסוכן לנסות לבחון את היכולות של המח שלך בחוסר שינה!. אגב שאלה: זה בסדר לישון יותר שעות ממה שמומלץ?

למעלה