עזרה
הייתי בעיר Pleasantview במשפחת Goth... יש שם את הסיפור עם בלה שחטפו אותה חייזרים... בלה: נכנסתי ל- Starngetwon (אם ככה רושמים...) וראיתי שם את בלה מסתובבת, עשיתי שהאנשים שלי יכירו אותה ויתידדו איה ובסוף היא עברה לגור איתם. כשהיא עברה לגור איתם הפכתי אותה לזקנה (כדי שתהיה בגיל של מורטימר) ואמרתי לה לחפש לעצמה מקום. כשהיא הייתה עם ההומלסים (
) שמתי אותה בבית ואז הכנסתי את הבית לסרגל כלים של הבתים (סורי לא ידעתי איך לקרוא לזה) עברתי ל-Pleasantview והכנסתי לשם את הבית. חזרתי לשכונה, הוצאתי אותה מהבית שלה ושמתי אותה בבית של משפחת Goth . המשפחה לפני שבלה חזרה: בזמן שבלה הייתה עם החייזרים מורטימר היתחתן מחדש. הבת של מורטימר ובלה ( כסנדרה ) גם היתחתנה. הבן שלהם (שכחתי איך קוראים לו) גדל ועכשיו הוא ילד. *הם לא הכירו את בלה. אחרי שבלה חזרה: לחצתי על התיבת דואר ועשיתי שהם יכירו את כולם (make me know everyone או משהו כזה) הילדים הכירו את בלה עם סימן של משפחה ומורטימר הכיר אותה סתם כמו עוד אחת. כשהכנסתי את בלה (זו שהפכתי לזקנה) הם הכירו אותה בתור אישה זרה שבאה לגור איתם ובנוסף אליה הם הכירו את בלה עם הסימן משפחה (בלה עם הסימן משפחה הייתה עדיין צעירה)... אממ.. אני מקווה שהצלחתי להגיד בצורה שאפשר להבין... מישהו יודע למה זה ככה ??
הייתי בעיר Pleasantview במשפחת Goth... יש שם את הסיפור עם בלה שחטפו אותה חייזרים... בלה: נכנסתי ל- Starngetwon (אם ככה רושמים...) וראיתי שם את בלה מסתובבת, עשיתי שהאנשים שלי יכירו אותה ויתידדו איה ובסוף היא עברה לגור איתם. כשהיא עברה לגור איתם הפכתי אותה לזקנה (כדי שתהיה בגיל של מורטימר) ואמרתי לה לחפש לעצמה מקום. כשהיא הייתה עם ההומלסים (