עזרה

צומיש

New member
עזרה

טוב המון זמן לא פניתי אליכם בעזרה אבל אני צריכה הפעם... התחלתי לצאת עם מישהו וממש טוב לי איתו, אבל יש לי בעיה קשה...
אני מתעקבת איתו על קטנות נעלבת מקטנות ומרגישה כאילו מוציאה את הרוח מהמפרשים לפני שהסירה שטה..
ואם אני מבליגה אז מרגישה שזה יושב עלי בענק... תעזרו לי איך לא להפוך מעכבר פיל
עצות

אמממ

וואי קשה להגיד עצות... =\ כי מצד אחד זה נשמע לי שאולי את פשוט לא מוכנה לקשר איתו או בכלל לקשר בכלליות, אבל מצד שני זה נשמע שאת סתם אולי בתקופת "פינוקי" שכל אחת מאיתנו עוברת פעם ב.. וזה פשוט יעבור, כי אם את כבר מודעת לכך שאת לוקחת הכל קשה אולי פשוט בפעם הבאה שאת נעלבת תעצרי לשניה, תזכרי בזה, ותגידי לעצמך שזה בקטנה ויעבור, ותנסי לעבוד על עצמך פסיכולוגית....

צומיש

New member
הממ

אני מרגישה שכן מוכנה לקשר אבל זה בעיה שטבועה בי ועם האקס שדלי זה לא היה בעייתי להכנס לקטנות אבל עם האחרים אחריו זה הרס. ואני לא רוצה שיהרוס שוב, מנסה לעשות פסיכולוגיה אבל זה בעייתי זה יושב כמו אבן, ואז שאני מדברת איתו אני חושבת שאנחנו יוצאיפ פאקינג@ ימים...

אההה

מוכר לי- מה שהיה לי בקשר האחרון לא יכלתי לא להיכנס איתו לקטעים הקטנים האלה. כי הקטעים "הקטנים" האלה היו לי כאילו חשובים, וכל אחד רואה בהם חשיבות אחרת (קטנים-גדולים). אבל העצה שלי שתסתכלי ואולי יש קטעים שעליהם את יכולה לוותר... חוץ מזה בהצלחה בקשר החדש טפוטפוטפו

אולי זה באמת פילים...

מימה למשל את מתעצבנת? לפעמים לבנות אינטואיציה ואז כל דבר קטן מרתיח אותן.. היה קורה לי את זה פעם ועצה קטנה מאיך שנהגתי(היה לי לאו דווקא בקשר זוגי ואוהו זה מידה שלא קל לשנות) כל דבר הייתי מנסה לעשות לו כמין טבלה בשכל: 1. מה קרה? 2. כיצד נהגתי/הגבתי? 3. איך הייתי יכולה לשפר את התגובה? 4. אם הייתי במקומו(במקרה שלך) כיצד הייתי נוהגת?(אותו הדבר כמוהו? אחרת? מה הוא חשב שהוא עשה את זה?) תיראי אולי זה ישמע כבד מידי... אבל ברגע שמתרגלים השכל מגיב אוטומטית בטבלה הזו. אבל את זה תעשי רק אם את בטוחה שאת באמת מתרגזת על שטויות חסרות טעם וריח. בכל אופן בהצלחה! מקוה שעזרתי /tapuzforum/images/emo140.gif

MIIKLE

New member
טוב אז...

הבעיה שלך שאת פשוט בתחילתו של קשר חדש את כנראה מרגישה מחויבת לעמוד על שלך ולנסות לעצב את בן הזוג בהתאם אליך וזה בעיה גדולה דבר אחד שלמדתי זה שצריך לקבל את בת הזוג כמו שהיא עם שינויים קטנים כמובן אבל להתחיל לשנות בן אדם כדי שיתאים את עצמו אליך זה בעיה גדולה ותלוי מאוד באופי של אותו בן אדם אם הוא רך וניתן לעיצוב או קשה וחסר פשרות אם גם את וגם בן הזוג שלך מאוד אסרטיביים צפו להרבה התנגשויות. את צריכה לראות כמה הוא ניתן לשינוי וזה תהליך שבו צריכים להכיר את הבן אדם ולעמוד על אופיו אני חושב שאת צריכה לשחרר קצת ויותר לזרום ולא להתווכח על כל דבר קטן תאימיני לי זה לא משהו ששוה לפרק קשר בגללו.

צומיש

New member
יש בזה

משהו אני לא רוצה לשנות אבל חוששת שידרכו עלי.. ויפגעו בי, וכן חשוב לי לומר מה מפריע כדי לא להסתובב עם זה.. אבל השאלה איך נפתרים מזה, ולזרום זה לא בלקסיקון שלי ... מנסה אבל זה קשה מדי...

MIIKLE

New member
טוב...

את צריכה לדעת להבדיל בין עיקר לתפל אם משהו מאוד מציק לך ברור שתגידי אותו אבל אם את רואה שזה משהו קנטרני שסתם צץ תתעלמי ממנו ברור שככה לא תקבלי את כל מאווייך אבל כל הענין בזוגיות זה פשרה אם תתיחסי לזה כמו מלחמה הזוגיות תתפרק מהר מאוד.

צומיש

New member
טוב

אני אסביר כמה דברים שעוברים כנראה בתורשה במשפחה שלי
אנחנו לא מבינים רמזים
אנחנו חסרי טאקט ואחרון...
לא יודעים להבדיל ביןן עיקר לתפל...
נדפקתי אהה

MIIKLE

New member
כן מה לעשות נדפקת../images/Emo6.gif

תני לי דוגמא שאני אבין על מה את מדברת

צומיש

New member
טוב...

הממ
תמיד שהיה צריך לסכם מאמר הייתי רושמת את הדברים הכי לא מהותיים... כמו שמות תאריכים...
אחי לא הבין שמישהי רוצה אותו עד שירד לו האסימון אחרי 10 פגישות שהיא באנה לקנות איתו דברים... ואני לא הבנתי שהאקס עוזב אותי או שזה הדרך עד שזה קרה..
לגבי טאקט אני פשוט אומרת דברים לא במקום בלי להתכוון..

MIIKLE

New member
או קיי...

אני לא אגיד לך לשנות את עצמך לגמרי כי בשלב הזה בחיים זה כמעט בלתי אפשרי אבל תנסי למתן את עצמך לפעמים ותדעי לך אנשים מסביבך זה כמו מראה אם תחייכי הם יחייכו בחזרה...

זה סתם לא טוב

לומר ככה זה אני ואין מה לעשות. צריך לשנות, למה שתשני מישהו אחר? למה לא תישתני בשבילו? אני הרגע, פתאום קלטתי שכל הזמן שהייתי עם האקס(8 חוד`) ניסיתי לשנות אותו לטובתי בתואנה שזה לטובתו.. איזה טיפשה הייתי! /tapuzforum/images/emo4.gif תמיד הייתה לי תחושה בלב שהוא לא המושלם /tapuzforum/images/emo4.gif

למעלה