עזרה..

פרח קטן1

New member
עזרה..

טוב,כאמור הוא נסע לי והדבר הראשון שחשבתי עליו זה להפתיע אותו כשהוא חוזר בארוחה רומנטית. המטרה שלי היא לא לצאת למסעדה אלא להכין לו אותה בבית..ולכן אני פונה אליכם/ן שתתנו לי רעיונות לכך: זה יהיה בבית ושולחן ופרחים ונרות יש. עכשיו,יש המלצות כיצד לסדר את הפריטים הללו על השולחן?סכום וכלי הגשה..מפיות וכוסות? איזה יין מומלץ?שתי נרות על פמוטים או נר אחד גדול במרכז? חשבתי גם להכין לו תפריט רומנטי שבו יהיה כתוב מה מגישים אבל בצירוף נשיקות ליד כל מנה,פעם מישהי כתבה פה שעשתה דבר כזה לבן זוגה וממש אהבתי את הרעיון..מישהו זוכר משהו כזה? ובכלל למי יש איזה מתכון נחמד וקל שאפשר להכין? וגם קינוח בסופו. אשמח אם תכתבו על ארוחות רומנטיות שעשיתם/ן ותתנו רעיונות. תודה מראש

מתכונים זה בערב

כלומר בלילה או מחר בבוקר כי כרגע השף עסוק בהכנת ארוחה ענקית ל30 איש ומספיק שאני לא עוזרת אני לא אמורה גם להפריע עם מתכונים אבל שהוא יתפנה הוא יעזור בשמחה (יש לי אבא שף
). בכל מקרה לגביי הצעות הגשה וכאלה הרעיון הכי טוב שעולה לי זה ליצור עם האוכל צורות של לבבות וכאלה - על פירה למשל או ברוטב של סטייק וכאלה וכמובן כקינוח נשיקות מרנג זה גם יחסית מאוד מאוד פשוט אפילו לי. לגביי יין זה תלוי באוכל ובבני אדם- אני תמיד מעדיפה יינות לבנים אבל יש כאלה ורוב האנשים שאני מכירה הם ההפך הגמור ממני אז את צריכה להיזכר בפעמים שאת ובן זוגך שתיתם יין ואיזה יין זה היה ולנסות לראות מה מתאים....

פרח קטן1

New member
למישהו עוד רעיונות?

מתכון נחמד שמכירים גם לארוחה וגם לקינוח.. וכיצד להרכיב תפריט רומנטי... תנו רעיונות ממה שאתם עשיתם לבני הזוג. תודה.

MIIKLE

New member
מוזיקה מאוד עוזרת לאוירה

אני מציע תשימי שירי אהבה של שנות ה-60 שירים יפים ופשוטים ולא מסחריים וזולים כמו עושים היום אני למשל כתבתי לה שיר במיוחד בשבילה אבל זה משהו שיותר הגבר עושה לאשה תכלס אם להגיד לך דוגרי גברים לא כל כך בענין שיעשו להם מחוות רומנטיות של עיצובים עם לבבות וכדומה הם מעדיפים לעשות מחוות כאלה לנשים ולא להפך אבל מה שכן תשקיעי באוכל עצמו שיהיה שווה לא סתם אמרו שהדרך ללב של גבר עוברת דרך הקיבה

פרח קטן1

New member
רעיון חמוד..

אבל אלו דברים שלאו דווקא גברים עושים לאישה. יש בחורים שכן אוהבים ומתרגשים מכל מחווה רומנטית באשר היא..ובטח ובטח אם אכתוב עבורו משהו. יש לך איזה רעיון לארוחה שאפשר להכין באופן קליל כזה?

למעלה