עזרה.

tim26

New member
עזרה.

הנסיון הראשון שלי עם גבר היה בגיל 13(ילד בכיתה שלי שהצעתי לרדת לו, וגם הוא ירד לי). לאחר מכן כלום עד גיל 25(כמה סטוצים שלא ממש נהנתי). בתקופת התיכון זה וניסיתי להדחיק כל הזמן. זוהי ההיסתוריה ההומוסקסולית שלי בקיצור. תמיד אהבתי נשים, נמשכתי לנשים. פינטזתי על נשים. היום יש לי חברה שאני מאוד אוהב ונהנה מהמין איתה. היא יודעת על ההתלבטויות שלי והיא די לחוצה. מישהו שאל אותי למה אני נמשך יותר, לנשים או לגברים; לא ידעתי לענות לו. אני משתגע. לפעמים אני בטוח שאני גיי ולפעמים לא. מישהו מכיר את המצב הזה?

arimis

New member
אני נמצא ב ד י ו ק באותו מצב

גם אני בגיל 25 ואחרי כמה סטוצים שלא ממש נהניתי. היה גם חבר במשך שנה און ואוף אבל הרגשתי איתו שאני מעין פילגש ולא אהבתי. גם אני נמשך לנשים אבל אין לי חברה ומת שתהיה לי אבל לא יודע איך להתחיל.

למה סתם להדביק תוויות מיותרות?

תהיה מי שאתה ואל תנסה להכניס ולקטלג את עצמך בקטגוריה זו או אחרת.. זה מיותר ומלחיץ

loreal

New member
שחור, לבן, אפור ואולי צבעוני...

בעבר נטיתי להסתכל על מיניות האדם כשני קצוות ומה שביניהם, שחור, לבן והחלק האפור שאליו שייכים "המתלבטים" למיניהם.כשכל אדם נמצא בנקודה שונה על הסקאלה המינית, יש את הקצוות, הסטרייטים המוחלטים או ההומואים המוחלטים שלא יכולים שלא להגעל ממראה בחורה עירומה, ויש את הרוב שנמצאים איפהשהו באמצע ומשום מה עקב עיוות חברתי מרגישים שהם חייבים להכניס את עצמם לתבנית מסוימת. בבסיסה התיאוריה שלי נשארה אותו דבר רק הבנתי שטעיתי בדבר אחד, החלק שבין שתי הקצוות אינו אפור, הוא צבעוני ויפה בדיוק כמו דגל הגאווה, יכולים להיות ימים של משיכה לנשים וימים של משיכה לגברים, גבר יכול להיות בקשר עם נשים בלבד ויום בהיר אחד להתאהב מעל הגג בגבר אחר...וזה בסדר גמור!! הגיע הזמן שנאהב אנשים ונשמות ולא תוויות.
make love!!!

זה רצף של נטיה

אין דבר כזה הומואים מוחלטים או סטרייטים מוחלטים אצל כל אחד יש משיכה לשני המינים במידה מסויימת אצל כאלה זה במינון גבוה ויש אחרים שזה במינון נמוך אצלם..

loreal

New member
אין דבר כזה שאין דבר כזה..אבל...../images/Emo8.gif

פחות או יותר לדברייך התכוונתי.

למעלה