עזרה

WhiteDevil

New member
עזרה

1. עד היום השתמשתי במירק 5.9 ועכשיו אני ב-6.01. טוב אז עשיתי פקודה שכשמפעילים את המירק זה יכנס אוטומטית ל-irc.&#$^@#%.com והלכתי ל-option וסימנתי ב-V את connect on startup. אז טוב יצאתי מהמירק ופתחתי אותו מחדש ולא קורא כלום. מה לעשוץ? 2. אני רוצה פקודה שתעשה שנגיד אומרים "היי" אז זה אומר "היי $nick". אז טוב אני יודע איך לעשות את זה וזה פועל יופי, אבל עכשיו אני רוצה שב-popus תיהיה לי אפשרות להוסיף מילה + תגובה משלי. איך אני עושה את זה? --אני רוצה שיהיה אפשר להוסיף בלי סוף מילים + תגובות למילים-- ---לא אכפת לי אם זה שומר לי את המילים+תגובות בקובץ TXT או שזה שומר ברימוט--- 3. תנו לי פקודה לרימוט שמחברת אותך ל-2/3/4 (או כמה שזה לא יהיה) סרברים. אני צריך גם את הפקודה ל-popus שבה נגיד יהיה כבר כתוב /server ונפתח חלון ה-$$? ובו רק כותבים את שם הסרבר נגיד - irc.$#^#.com --------------------------- מקווה שזה לא יותר מדי שאלות, וגם תודה למי שעונה

WhiteDevil

New member
תיקון קטן למי שלא הבין

". אני רוצה פקודה שתעשה שנגיד אומרים "היי" אז זה אומר "היי $nick". אז טוב אני יודע איך לעשות את זה וזה פועל יופי, אבל עכשיו אני רוצה שב-popus תיהיה לי אפשרות להוסיף מילה + תגובה משלי. איך אני עושה את זה?" התכוונתי שנגיד מישהו אחר, לא אני, אומר "היי" אז אוטומטית זה כותב לו "היי $nick"

¥Pol

New member
תשובה

בקשר לשאלה השנייה - ניסיתי כמה דרכים אבל אף אחת לא עבדה לי... בקשר לכמה סרברים ביחד :
/server -m irc.*.co.il​

havlaz

New member
לא הבנתי כלום

יעני מהחלק השני הראשון זה on *:start:{ יבצע פקודות בהפעלה של המירק ולא אנחנו לא בונים פקודות אז אל תצפה לקבל, ממני לפחות, פקודה מוכנה אנחנו עוזרים!

¥Pol

New member
נראה לי שהוא התכוון

למין דיאלוג \ תפריט פופאפס שייתן לו ליצור בקלות סקריפטים של on text, למשל דיאלוג שהוא כותב בו משפט \ מילה, ותגובה, ואז כיאלו זה יכתוב לו ברימוט
on *:text:מילה:#:{ /msg # תגובה }​
(מקווה שהבנת) אני חשבתי על איזה 2 דרכים לעשות את זה אבל פשוט לא הלך לי... ואני חושב שהוא התכוון עונים לא בונים...

havlaz

New member
זה מאוד פשוט..

יעני בקטע של לכתוב לרימוט עצמו את הפקודה זה פשוט לעשות
addword: write script.mrc on * $+ $chr(58) $+ text $+ $chr(58) $+ $$input(Enter Word,1) $+ $chr(58) $+ $chr(35) $+ $chr(58) $+ msg $chr(35) $$input(Enter response,1) | unload -rs script.mrc​
כמובן שזה שיטה מפגרת אפשר פשוט לעשות את הכל בקובץ INI ואז להוסיף on text:*:# ופשוט לעשות לולאה שתבדוק ותוציא.. ותראה תהערה השלישית "אני צריך קוד לרימוט"

¥Pol

New member
בעיה שנתקלתי בה

אם אתה עושה משהו כמו
/write -c script.txt on *:text:*:#:{ echo -a $nick said $1- in # $+ !!! }​
אז מה שיצא לך בקובץ זה
on *:text:*:#:{ echo -a said in #boring​

havlaz

New member
כי הוא כנראה מתייחס ל

{ האחרון כסגירה של הפקודה תשתמש ב chr שלו { - $chr(123) } - $chr(125)

WhiteDevil

New member
תודה אבל לא תודה:)

בקשר לשאלה הראשונה, זה לא התחבר לי בגלל שלא מיליתי את שם המשתמש אימייל שם אמיתי ושם משתמש שני:) שאלה שניה - לא עניתם שאלה שלישית - מישהו ענה אבל עוד לא בדקתי אם זה עובד:) אז בכל מקרה תודה

¥Pol

New member
הוא ענה לך

הוא ענה לך על השאלה השנייה... עם הקוד הארוך הזה... ואני עניתי לך על השאלה השלישית... פשוט תוסיף -m בין ה server/ ובין הכתובת שלו... לדוגמא אם אתה מחובר לשרת ואתה רוצה להתחבר גם לדאלנט באותו חלון, תכתוב:
/server -m irc.dal.net​
וזה יפתח לך עוד חלון סטטוס שלך בדאלנט.

למעלה