עזרה..

עזרה..

אוקי אז ככה.. אני בת 16 בכיתה י''א ויש לי 2 חברות טובות מאוד. יש לציין שאני נמשכת לבנים בלבדדדדדדדדדדדד בקיצור אני ואחת מן 2 החברות שלי.. נקרא לה מיכל. רבנו. למיכל יש חבר כבר איזה חודשיים.. ורבנו בגלל שהרגשתי שהיא לא מעריכה אותי כמו שהיא מעריכה אותו. למשל, היא קנתה לו מתנת יומולדת, ולי היא לא קנתה. וגם עשתה את זה בחוסר טאקט מוחלט. בקיצור.. עוד דברים כאלו שהפריעו לי. ישבתי איתה והסברתי לה הכל. אמרתי לה כל מה שמפריע לי. ואמרתי לה שאני שונאת את זה שאני מקנא בחבר שלה.. ומאז היא בטוחה שאני לא יודעת מה.. נמשכת אליה או משהו או מרגישה אליה משהו... ויש לציין שאני אוהבת אותה ככ הרבה. ממש המון. אבל רק בתור חברה!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדיה.. אבל היא לא מבינה! וזה ככ מפריע ומעיק לי שהיא חושבת ככה עלי. איך לגרום לה להבין שהיא חברה שלי בלבד?... היא שואלת אותי לפעמים אם זה יפריע לי אם היא תביא את החבר שלה לפגישות שלנו וזה ממש לא מפריע לי!!!! זה מפריע לי שהיא שואלת דבר כזה!!!!!!!!!!! :( אוף.. אני מיואשת. איך לגרום לה להבין? יש לציין גם שלי היו הרבה קטעים עם בנים! אני לא מבינה למה היא חושבת ככה.. עזרה מישהו?

אני גם לא מבינה למה היא חושבת ככה

אולי זה משהו שהיא חושבת שקיים, שמדמיינת שקיים אולי אפילו רוצה שיהיה קיים (לכי תדעי את הסיבות) דברי איתה שוב... תסבירי לה שאין קשר בין הדברים ושחברות מקנאות אחת לשנייה לפעמים כשמרגישים שמשהו קצת חורג ממה שהיה שמרגישים שהמקום שהיה קודם שלך הוא כבר לא כל כך ויש לחבר עדיפות גבוהה.. אולי מצד שני היא לא עושה את זה מכוונה רעה פשוט כי היא מסונוורת ממנו ומרגישה שאם היא תשקיע בו ככה (מתנות וכאלה...) אז הקשר שלהם יהיה יותר טוב (מה שממש לא נכון) ותציעי לה להיפגש יחד איתו תראי מה היא תגיד...

mi92

New member
תדברי איתה שוב..

כנראה היא לא הבינה אותך ולקחה את זה לכיוונים שונים! תנסי שוב לדבר איתה ותסבירי לה למה התכוונת ומאיפה באה הקנאה. אם אתן חברות ממש טובות אז אין שום סיבה שהיא צריכה לחשוב עלייך ככה זה טבעי שתקנאי בחברה טובה שלך שנותנת יחס טוב יותר למישהו אחר במקומך. אז דברי איתה על זה ואם היא תמשיך בשלה אז פשוט חבל שככה היא תהרוס את החברות שלכן, אבל אני בטוחה שבסופו של דבר היא תבין אותך! מקווה שעזרתי P:

bar in love

New member
וואי

גם לי היה מקרה ממש דומה עם החברה הכי טובה שלי... שהיה לה חבר אז היא כל הזמן היתה איתו וזה...והיתה מבטלת פגישות שלנו כדי להיפגש איתו וזה.. וזה היה מרגיז אותי..ועוד כל מיני דברים... ופעם אחת שישנתי אצלה אז היא אמרה לי שחבר שלה וגם עוד חברה שלה אמרו לה שיכול להיות שאני מאוהבת בה... וזה הדבר הכי מופרך שאפשר להגיד עליי...כאילו היא באמת חשובה לי והכל ואני אוהבת אותה...אבל מה הקשר מאוהבת??..חחח... בקיצור אם החברה הזאת אוהבת אותך כמו שאת אוהבת אותה היא תבין לבד שזה שטויות....אל תתאמצי יותר מידי....מכירה את ממשפט "מי ששווה את הדמעות שלך לא יגרום לך לבכות?" אותו עיקרון....אם היא שווה את כל מה שאת משקיעה עליה היא תתעשת...אם לא...תמצאי לך חברות יותר טובות...

RayoDeLuz

New member
היי..

אני מניחה שאת והיא צריכות להתפשר איפשהו... תדברי איתה שוב..תסבירי לה שגם את צריכה אותה מדי פעם.. ותבקשי ממנה לחלק את הזמן בינך לבין החבר... אם היא באמת חברה טובה, היא תמצא איפשהו את הזמן ואם לא, את יכולה להבין שהיא לא בדיוק חברה טובה....

adii123

New member
אין מה לעשות עם זה

ככה זה כשיש לך חברה שיש לה חבר היא מתרחקת וזה טבעי קרה לי מלא פעמים...

תגידי לה

שאת לא נמשכת אליה.. היא כנראה ממש לא הבינה אותך נכון.. את צריכה להסביר לה שמה שהיא הבינה זה לא נכון ושאת התכוונת למשהו אחר..

למעלה