עזרה !!!

עזרה !!!

היי, זה שלושה ימים שאני נוטלת את הKEPPRA סה"כ יוצא לי שמונה כדורים בערב ושלושה כדורים ביום כיוון שאני מורידה בהדרגה את הטופמקס, להוציא את הטופמקס מחיי ייקח לי ארבעה חודשים בערך, המינון של הקפרה 250 בבוקר וכנ"ל בערב, ביום הראשון היתה נחיתה טוטאלית ישנתי בערך 15 שעות ואפילו יותר, עכשיו אני פשוט לא מוצאת את עצמי אני מטיילת ופתאום לא מוצאת את עצמי אני חוזרת לנחיתה ישר רוצה לישון , פשוט רצה הביתה למיטה ואני במצב שאני מרוסקת מעייפות ולא מסוגלת לתקשר כי אין לי כוח אפילו לדבר ואפילו לאכול, כמובן ששינה משמעותה לפחות שלוש שעות שינה , העניין שמחר יש לי ראיונות עבודה וגם בשני וגם בשלישי ואני חייבת חזור למעגל העבודה אני מפחדת ואיני יודעת מה לעשות כי כרגע המצב לא נראה טוב האם מישהו יכול לעזור לי בנושא???? אשמח לקבל את עצתכם... שבוע טוב סמדר

תופעות מעבר

בעיקר עיפות, מיסתבר שיש אותם בהתחלת לקיחת תרופות, לוקח חודשיים שלושה עד שהם עוברות. אם העיפות כזו חריפה, כדאי אולי לדחות את הראיונות.

הוריקן27

New member
קפרה

היי, אצלי הקפרה היא לא במקום, אלא תוספת ל-למיקטל שלא הצליח לאזן לגמרי את ההתקפים, לפני בערך חודש התחלתי עם קפרה, התחלתי עם מינון של 500 - פעמיים ביום, כלומר 1000 מ"ג ביום, כמו שאת מתארת זה באמת שפך אותי ולא יכולתי לתפקד וישנתי המון המון המון שעות, יותר קל היה לספור את השעות של העירנות (ואני מדברת איתך על כך שהתחלתי עם כמויות כפולות משלך), הגוף הסתגל אחרי תקופה של שבוע או עשרה ימים לחלוטין, כשכל יום היה קל יותר, אולי השבוע הראשון באמת היה קשה ומאז , ככל שעברו הימים התופעות פחתו עד העלמות מוחלטת אחרי עשרה ימים או שבועיים (ותזכרי שמדובר בכמויות כפולות ), אחרי שבועיים הכפלתי כמויות לפי התוכנית : כלומר 1000 מ"ג בבוקר ו-1000 מ"ג בערב, אני עכשיו קצת פחות משבוע אחרי השינוי, וקשה להבחין בצורך מיוחד לישון, אולי טיפ טיפה יותר - אבל לא משמעותי ולא דומה להתחלה, כנראה שהחומר הפרמקולוגי דורש הסתגלות, וההסתגלות הראשונית היא המשמעותית - העובדה היא שתראי את המינונים שאני לוקחת עכשיו אחרי השינוי, וגם לפניו, הצורך בשינה היה עמוק רק בימים הראשונים לחלוטין של הטיפול. בין אם מדובר בשלב הראשון של ה 500 (בוקר וכנ"ל בערב) או בשלב השני (1000 מ"ג בוקר וערב) - צריך להוסיף למיקטל 200 בבוקר וכנ" ל בערב, אולי השילוב של שניהם נכון כרגע, ולכן אחרי ההסתגלות של הגוף - אין לי את הצורך הגדול כל כך לישון, אבל מה שחשוב הוא שהגוף מסתגל במהירות. בנוסף, למדתי להשתדל להקפיד פחות או יותר על שש או שבע שעות שינה........מה שהיה רחוק מהמציאות בתקופה הקודמת, בקיצור, היי אופטימית, הצורך בשינה יילך ויפחת - וזה קורה הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. בהצלחה ותעדכני. הוריקן

תודההההההההההההה

הרגעתם אותי ! !! מעולם לא זכור לי מצב שכזה חוץ מהפרייזולין שהפיל אותי כך וזה חלף די מהר (ואותו ואת הקלונקס עדיין נוטלת כמובן..) אבל גם אז ידעו לומר לי שזה מה שמחכה לי... טוב אז נותר לי לצפות שזה יעבור למעשה נקווה לטוב כמובן

למעלה