עזרה

or841

New member
עזרה

שלום, אני יוצאת עם משהו כחודש וחצי, לפני שלושה שבועות הבחור ביצע בדיקת איידס לבקשתי ויצא שלילי. הבנתי שמומלץ לעשות בדיקה רק לאחר שבני הזוג יחד חודשיים כדי להוריד כל ספק. בינתיים אנחנו משתמשים בקונדום גם כי אני עדיין לא לוקחת גלולות. הבעיה היא שלמרות השימוש בקונדום אנחנו מבצעים מין אוראלי אחד לשנייה בלי קונדום ובלי שפיכה בפה רק במשחק מקדים לפני יחסי המין, עכשיו אני ממש לחוצה שאולי יש סיכוי שנבדקתי באיידסלמרות שהוא יצא שלילי כי הבדיקה שהבחור בצע הייתה לאחר שאנחנו שלושה שבועות יחד, אני ממש בחרדה , האם קיים סיכוי כי נדבקתי?

עזרה

הסיכון להדבק במין אוראלי מלא ממשהו שיש לו איידס הוא נמוך ביותר. זה שיש לו בדיקה שלילית מורידה עוד יותר את הסיכון למרות שנכון שמומלץ לחזור על הבדיקה כמו שציינת.

or841

New member
עוד שאלה

מה הכוונה מין אוראלי מלא? כלומר שמתרחשת שפיכת זרע בפה?

or841

New member
רק רציתי לוודא

שאני מבינה נכון, הסיכון נמוך ביותר שאדבק באיידס שאני מבצעת מין אוראלי בלי שפיכת זרע בפה, והסיכון נמוך עוד יותר כי בדיקה אחת יצא שלילית?

רק רציתי לוודא

כם אם יש שפיכת זרע בפה הסיכון אינו גבוה ועוד יותר נמוך אם אין שפיכה ועוד יותר נמוך כיון שהבדיקה שלילית.

or841

New member
שאלה אחרונה

אם אני ממשיכה לבצע מין אוראלי בלי קונדום ובלי שפיכה בבן זוגי הטרי בתקופה זו, לפני שנבצע את הבדיקה השנייה כדי להוריד כל ספק, בגלל שהבדיקה הראשונה שלו הייתה כשלושה שבועות לאחר שהכרנו,האם אני מסכנת את עצמי בהדבקות באיידס?

למעלה