עזרה

סתמרוח1

New member
עזרה

אני צריך שם של ספר פנטזיה בעברית כרגע ששיש סיכוי שעוד לא קראתי או בקיצר תמליצו על ספרים בבקשה. תודה רבה ומי יתן שלא יפלו עליכם פסנתרי-כנף

סתמרוח1

New member
מה קראתי?

זה יהיה ארוך רומח,מחזור שער המוות,מחזור קישור הזמן,טרילוגיית מונשיי,טרילוגיית טימורה,סדרת האלף האפל ,שר הטבעות,השמש השחורה,סדרת רייבנלופט,טרילוגיית פנהילגון,איי הקסם,מלחמת האלים,טרילוגיית הרואים למרחק, טרילוגיית הספינות החיות והלורד הזהוב,ההרפרים,טרילוגיית כס הברזל ,שנאראה,בליגארד ומלוריאן,טרילוגיית טומאלי,ועוד הרבה.

Moon Light10

New member
"ג'ונתן סטריינג' & מר נורל" קראת?

אם לא, אלה שני ספרים שיצאו בעברית בהוצאת כתר, הסופרת נקראת סוזנה קלארק.

סדרת אמבר

של רוג'ר זילאז'ני. הראשון נקרא "תשעה נסיכים לאמבר" אומרים שהספרים של קרול ברל מוצינים. אני עוד לא הספקתי לקרוא אותם

Ayelet 363

New member
ניסית ספרים של גאי גבריאל קיי?

יש את טילוגיית פיונאבאר שעדיין לא הצלחתי למצוא את שני הספרים האחרונים בה, אלא רק את הראשון אבל מצאתי שהוא מדהים לדעתי. שאר הספרים שלו שתורגמו לעברית הם אריות אל-ראסאן, טיגאנה והפסיפס הסרנטיני, והם מדהימיים אף הם. הוא יותר ספרי מדע בידיוני מפנטזיה אבל אני ממליצה גם על חולית. נ.ב ברצינות- נפל עליך פסנתר כנף? אני מאמינה שהיית ציני אבל מקווה שלא (אני באמת לא יודעת לזהות ציניות).

סדרת האוטורי של ליאן הרן

פנטזיה בניחוח יפני - מתחיל בפסיעות על רצפת הזמיר. הארץ הרב גונית - שילוב של מד"ב ופנטזיה שאהבתי. אח-זאב - כמעט ספר ילדים, פשוט, פנטזיה בתקופת האבן,קריא ונחמד ואם בכמעט ספרי ילדים עסקינן ובאוהד של פרצ'ט - הסדרה של עסקי דרקונים מציגה פן נחמד, חתרני ועוקצני של עולם האגדות המוכר לנו. עוד לא קראתי את הספר השלישי בסדרה, אבל את השניים הראשונים, אני ובת זוגי - חולה חשוכת מרפא בפרצ'טוזיס, לא עלינו, קראנו מהר וברצף, צחקנו ואהבנו. נ.ב. לקחתי את אזהרתך ברצינות. התחלתי לצאת מהבית עם מטריה

למעלה