עזרה

א פ ו ר

New member
עזרה

אני חדש בעסק אבל אני רוצה להתחיל מהיסוד . האם יש לכם תרגילים לאנרגיה .אני לא מתכוון יצירת כדור וכו . אני רוצה לדעת מה לעשות עם הכדור אחרי שיצרתי אותו משהו שאני יוכל לראות

מ מא מאמ מאמר מאמרי מאמרים!../images/Emo13.gif

מזתומרת מה לעשות איתו? זרוק על מישהו ותצפה. אם הוא נשרף זה אומר שהוא היה ערפד לפני 666 גלגולים, ואם לא... אז הוא היה חתול עם 22 נשמות במקום 65. :) בכדור אנרגיה יש הרבה אנרגיה, אחמ אחמ, תחשוב מה אפשר לעשות איתו לפי הצורך שלך.

korinalir

New member
משהו פועל....

קודם כל אתה צריך להאמין לפני לא לראות משהו פועל ורק להתנות בזה את האמונה ככה כלום בחיים לא יצליח לך. דבר שני אתה מתחיל מה אתה מצפה שישר תתחיל לראות תוצאות? אמרת שרק התחלת עם דמיון מודרך ואנרגיות...אולי הגיע הזמן שתנסה לבצע כמה כישופים פשוטים (שתוכל למצוא במאמרי הפורום
ואז תראה עם זה פועל. אממ ויש לי תרגיל בשבילך כי דיברת על כדור אנרגיה אז ככה כשאתה מרגיש עייף תנסה ליצור כדור אנרגיה שאת האנרגיה אתה שואב מהסביבה שתרגיש שהכדור גדול מספיק תנסה לדמיין את האנרגיה זורמת מהידיים שלך אל תוך הגוף שלך. אם זה יצליח לך העייפות תעלם ואתה תתמלא באנרגיה. (טוב בעיקר לשימוש שיש מבחן אחרי שיעור ספורט
) זה תרגיל קטן ובלתי מזיק למתחילים וגם תוכל לראות תוצאות בשטח אתה תרגיש אותם! אם בא לך תודיע את התוצאות בפורום...

א פ ו ר

New member
כדור אנרגיה

תודה על התרגיל אני ינסה אותו . יצא לי לדבר עם חבר שמתעסק עם זה כבר כמה זמן והוא הדריך אותי לתרגיל מסוים, הוא לא קל ודורש הרבה אימון אני עוד לא הצלחתי אותו לגמרי הוא הולך ככה . יוצרים כדור ומטמינים אותו לתוך נר אחרי זה אפשר לשלוט בלהבה שלו עי הכנסת אנרגיה או הוצאת אנרגיה זה נשמע די פשוט אבל זה דורש הרבה אימון . תודה מהאפור ..

G0nz0

New member
אה.......

מישהו יכול לתת לי קישור איך לעשות כדור אנרגיה?

למעלה