עזרה

עזרה

אז ככה: האם ניתן לבצע בדיקת דם או בדיקה אחרת (לגבר) כדי לגלות מחלות מין מכל הסוגים? (חוץ מאיידס כי לזה אני יודעת שיש בדיקה)... אני מודאגת.. חבר שלי היה אצל זונה לפני שהתחלנו לצאת.. לטענתו הם שכבו עם קונדום שהיא "הלבישה" לו.. אני ממש מפחדת שהקונדום הזה לא היה תקין או משהו.. האם זה הגיוני? אני רוצה לשלוח אותו להיבדק איפשהו (יש לציין כי אני מטומטמת כי כבר שכבתי איתו) האם יש סיכון שהוא חטף משהו? בבקשה תעזרו לי

the evil 1

New member
תסבירי את המצב לרופא משפחה והוא יפנה אותו

גם איידס גם צהבת גם עגבת (ועוד המון מחלות) ניתן לזהות עם בדיקת דם מתאימה, אני ממליצה לעשות בדיקות אילה ליפני כל מערכת יחסים מינית, זה גם מה שאני עשיתי. לא ניתן לדעת מה הייה טיב הקונדום אבל הרבה מחלות גם קונדום לא מונע. כך או כך תיפנו לרופא משפחה ותיבדקו שניכם (כדי שלא ירגיש לבד) בדיקה כללית למחלות מין.

פרב

New member
../images/Emo32.gif המחווה ללהקת המכשפות וענבל פרלמוטר ../images/Emo70.gif

חברות פורום מיניות נשית! אתם גם מוזמנים ל'ליל המכשפות'- המחווה האלטרנטיבית ללהקת המכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל קולטורה ת"א,11/10, 20:00. 40 שקל בקופות! יהיה בועט

the evil 1

New member
מאז מגפת האיידס נישכחו שאר מחלות המין

והן בהכלט לא יותר טובות הרבה מהן קטלניות לא פחות מאיידס ולא ניתן לימנוע אותן בעזרת קונדום, אחוזי ההידבקות במחלות אילו עולים מידי שנה. אני קוראת לנשים גברים נערות ונערים הקוראים הודעה זו שימרו על עצמכם ותיהיו מודעים למצב, גילוי מוקדם יכול להציל חיים !! מי מבניכם שמקיים יחסי מין עם פרטנרים שונים תידאגו להיבדק פעם בחצי שנה. http://aidsisrael.org.il/zope/home/safe_sex_std/

למעלה