עזרה! הלאגרים שלי די מלוכלכים. איך אני מנקה אותם?
ס סקייט זה הנשמה שלי New member 21/5/02 #2 אני עוזר לך......... תיקח ספרטוט לך(כמעת שלא יהיו מיים) ונקה בעדינות את הלגרים
X xflil New member 22/5/02 #3 פתרון יותר טוב ויותר נוח קח נייר טואלט..... תלוש חתיכה קטנטנה (2X2) משהו כזה.....בסגנון....... גלגל את הנייר לג´וינט תכניס את הקצה לתוך הגלגל.....על הלאגר........... ותסובב את הגלגל......... זה הכל והאבק יצא....... מתן
פתרון יותר טוב ויותר נוח קח נייר טואלט..... תלוש חתיכה קטנטנה (2X2) משהו כזה.....בסגנון....... גלגל את הנייר לג´וינט תכניס את הקצה לתוך הגלגל.....על הלאגר........... ותסובב את הגלגל......... זה הכל והאבק יצא....... מתן
N noki16 New member 22/5/02 #4 תשובה. לחץ אוויר. תחנת דלק שבא יש מין מכשיר של לחץ אוויר שמנפח גלגלים... אתה מפרק אותם,לוקח ביד ושוטף אותם בלחץ אוויר-כככה מנקים לפני תחרויות... זה הולך טוב.
תשובה. לחץ אוויר. תחנת דלק שבא יש מין מכשיר של לחץ אוויר שמנפח גלגלים... אתה מפרק אותם,לוקח ביד ושוטף אותם בלחץ אוויר-כככה מנקים לפני תחרויות... זה הולך טוב.
D dor_gabizon New member 22/5/02 #5 פתרון הכי טוב קח מקל כזה לאוזניים דחוף אותו איפה שהלאגר ותסובב את הגלגל זה ינקה לך אותו אוטומטי