ידידי אתה צריך לפרט את הבקשה שלך ! לאיזה קטגוריה אתה מחפש טיסן האם זה פאן פלי טיסן ללימוד טריינר או כל דבר אחר . אנא פרט וונסה לעזור לך ואולילהעניק לך תוכנית !
ידידי אני יכול להמליץ לך על טיסן אבל אל תסתכל על החיצונית עם כל הכבוד לטיסנים החדשים התיכנון שלהם ישן כגון הפור סטאר את הסיגול אני לא מכיר לא הטסתי כך שאני לא אדבר עליו אם אתה מעוניין בטיסן טוב ומאתגר (שוב אני לא מכיר אותך אני לא יודע מה רמת הטיסה שלך ) קח משהו בסיגנון מלחמת עולם הזירו מדליק אירובטי הוא לא קל לנחיתה ! או שתיקח טיסן כדוגמת extra או טיסן דומה מדגמי האירובטים לי אישית היה את הsomething ונהנתי ממנו המון ועכשיו אני מצטער שמכרתי ! אתה יכול לשאול עוד שאלות והן יענו בשימחה ! בברכה גיא!
לי יש את המידסטאר 40 של סיג, אתה חושב שאפשר ממנו להתקדם לSOMTHING EXTRA? המנוע שיש לי כרגע הוא OS46LA, אני יודע שהוא חלש, אין לי בעיה לקנות דגם FX או משהו אחר, השאלה האם באמת זה נחוץ. אני אודה לך מאוד על התשובה.
הטיסן שיש לי, לאיזה קטגוריה הוא נופל? הוא לא בדיוק טריינר, אבל כולם אומרים שאפשר להתחיל איתו. הוא נחשב לטיסן שני או שלישי. לי הוא התאים בדיוק לצרכים העכשווים, האם אתה ממליץ להתקדם לFOUR STAR 40 או למשהו אחר? חשבתי גם על ה-SOMTHING EXTRA. אני כמובן לא אקנה בזמן הקרוב אבל לתיכנון עתידי. ומה ההבדל בין SPORT לבין PATTERN אני משוכנע שאז טעיתי - בטח נשמעתי קצת