עזרה??????

airplane1

New member
עזרה??????

מישהו יכול להציע לי טיסן למנוע 46 מתוכנית אני לא קונה אני בונה

hifly

New member
תכוון אותנו יותר

יש בערך 100,000 סוגים למנוע 46,ויש המון כיוונים,אוירובטיקה,סקייל,וכדומה,מה אתה מחפש??מה אתה אוהב אמיר

בוסטר

New member
טיסן לבניה !

ידידי אתה צריך לפרט את הבקשה שלך ! לאיזה קטגוריה אתה מחפש טיסן האם זה פאן פלי טיסן ללימוד טריינר או כל דבר אחר . אנא פרט וונסה לעזור לך ואולילהעניק לך תוכנית !

airplane1

New member
אני רוצה טיסן אווירובטי למנוע 46 ל.

טיסן שלישי יש הצעות אני צריך תוכנית וחשבתי על הטיסן סיגול 40

בוסטר

New member
אני יכול להמליץ

ידידי אני יכול להמליץ לך על טיסן אבל אל תסתכל על החיצונית עם כל הכבוד לטיסנים החדשים התיכנון שלהם ישן כגון הפור סטאר את הסיגול אני לא מכיר לא הטסתי כך שאני לא אדבר עליו אם אתה מעוניין בטיסן טוב ומאתגר (שוב אני לא מכיר אותך אני לא יודע מה רמת הטיסה שלך ) קח משהו בסיגנון מלחמת עולם הזירו מדליק אירובטי הוא לא קל לנחיתה ! או שתיקח טיסן כדוגמת extra או טיסן דומה מדגמי האירובטים לי אישית היה את הsomething ונהנתי ממנו המון ועכשיו אני מצטער שמכרתי ! אתה יכול לשאול עוד שאלות והן יענו בשימחה ! בברכה גיא!

airplane1

New member
לגיא

תודה על ההצעות אתה יכול להראות לי תמונות של הטיסנים שהצעת?

בוסטר

New member
אתה יכול

לראות את התמונות של הטיסנים באתר של רון ג´רסי www.2fly.co.il על ידי פניה למדור תמונות ! בברכה גיא פשוט לא היה לי זמן להוריד התמונות איתך הסליחה !

maayan i

New member
שאלה לי אליך גיא

לי יש את המידסטאר 40 של סיג, אתה חושב שאפשר ממנו להתקדם לSOMTHING EXTRA? המנוע שיש לי כרגע הוא OS46LA, אני יודע שהוא חלש, אין לי בעיה לקנות דגם FX או משהו אחר, השאלה האם באמת זה נחוץ. אני אודה לך מאוד על התשובה.

Arnon528

New member
KANGKE - F3A 40

יש מספר טיסנים: KANGKE - F3A40 גוף פיברגלס הכל אורקובר ZEN 50 TEXAN 2 HARWARD 2 TRACKER 40 מגיע כקיט

maayan i

New member
אמיר יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

הטיסן שיש לי, לאיזה קטגוריה הוא נופל? הוא לא בדיוק טריינר, אבל כולם אומרים שאפשר להתחיל איתו. הוא נחשב לטיסן שני או שלישי. לי הוא התאים בדיוק לצרכים העכשווים, האם אתה ממליץ להתקדם לFOUR STAR 40 או למשהו אחר? חשבתי גם על ה-SOMTHING EXTRA. אני כמובן לא אקנה בזמן הקרוב אבל לתיכנון עתידי. ומה ההבדל בין SPORT לבין PATTERN אני משוכנע שאז טעיתי - בטח נשמעתי קצת
... אני אמנם לא חדש אבל גם לא מנוסה במיוחד.

למעלה