עזרה

ב נ א י

New member
עזרה

שלום לכולכם, אני חדש בעיר, הרגע הגעתי לפורום הנחמד שלכם וחיפשתי לעצמי מקום שבו אוכל לתת ביטוי ללבטים שיושבים אצלי שנים ומחכים לצאת החוצה, חיפשתי מקום בו אוכל להרגיש בטוח לפרוש בפניכם אותי ואת לבטיי, ואתם/אתן תתנו דעתכם. קראתי וראיתי שיש כאן אנשים מקסימים, איכפתיים ויועצי עצות טובות, אז הנה אני כאן ותודה לעונים. נקרא לי בנאי, סתם בגלל שאני אוהב את המשפחה, ההווי, המוסיקה, האנשים. בקצרה על עצמי: אני בן 24, סטודנט, גר בדירה משלי. היו לי המון בחורות, נפרדתי מהחברה האחרונה לפני חודש וחצי לערך ומאז יצאתי עם 5 בנות. יש אחת (אנחנו לא יוצאים), פנינה אמיתית, מקסימה, מצחיקה, שנונה, שעושה לי פרפרים ששלחו אותי מהמיטה אל הפורום הזה, כי אני כבר לא יודע. היא אחות של חבר שבשבילי הוא משפחה אמיתית, אחד שלא הייתי רוצה לאבד בשום מקרה. היא ואני, עושה הרושם שהכל ידוע, לא מהיום, אבל בעצם אין כלום, לא גלוי בכל מקרה. גם כשהיו חברות בחיי, הייתה המחשבה נטועה היי שם בראש, מודחקת. לאחרונה ניסיתי לפעול, התקשרתי ועוד בזמן טוב מסתבר, דיברנו קצת, אולי קצת לחצתי להתראות, אולי הרבה, אני קצר רוח אך ורק כשזה מגיע אליה, אני אדיש לבנות, יש לי חולשה מסוימת כשמדובר בה. לא יודע מה לעשות או לא לעשות, לא רוצה לצאת אדיוט, לא רוצה להרוס את מה שאולי היה יכול להיות פסגת השאיפות, עזרו לי, תודה.

וואו, אח שלי , 5 נשים בחודש וחצי ?

טוב , לא שופטת לא שופטת לא הבנתי בדיוק מה הבעיה , אלא להיפך, יש מישהי שיש לך חולשה אליה , לא כיף לפעמים להתמכר לחולשה המדהימה הזו ? דווקא נשמע לי נחמד תירגע, תסמוך על היקום שמה שצריך לקרות -יקרה ותזרום לאט לאט ואל תפסיק להתרגש, אני לא רועה בזה רע לפעמים , זה טוב לקחת סיכון , רק כדיי להיזכר בהרגשה המדהימה הזו שנקראת "להרגיש"

למעלה