תשובה
חיפוש קצר העלה את האונ' הבאות: Azusa Pacific University Azusa, CA Bethesda Christian University Anaheim, CA Biola University La Mirada, CA California Institute of the Arts Valencia, CA California State University: Fullerton Fullerton, CA California State University: Long Beach Long Beach, CA California State University: Los Angeles Los Angeles, CA California State University: Northridge Northridge, CA Chapman University Orange, CA Mount St. Mary's College Los Angeles, CA University of California: Irvine Irvine, CA University of Southern California Los Angeles, CA Vanguard University of Southern California Costa Mesa, CA אני יודעת ש USC נחשבת לאונ' טובה וגם UC-Irvine לא רעה, למרות שיש אונ' יותר טובות של UC, ואני גם לא בטוחה מה האיכות של תכניות המוזיקה שלהן. ל Cal Arts יש תכניות מצוינות באומנויות, ול Chapman יש פקולטה טובה לקולנוע אבל לי מושג בקשר למוזיקה. בקשר לשאר, המוניטין של ה Cal States הוא די בינוני (ניראה לי שלונג ביץ' היא הטובה מביניהן) ועל השאר לא שמעתי. בקשר לעסקים, ל USC יש בית ספר לעסקים די נחשב (למרות שממה ששמעתי עקומת הציונים שם היא די אכזרית), ועוד הפעם, אין לי מושג בקשר לשאר האונ', אבל אני יכולה להגיד בבטחון שאפילו אם קיים בית ספר לעסקים בכמה מהן, הוא לא ממש נחשב.