עזרה !!

עזרה !!

פתחתי לפני כמה ימים אשכול והוא נעלם ואין לא עזרו לי. למה אין לי את האפשרות לעשות רביה עם הכלבים שיש לי בבית? יש לי זכר ונקבה וצריכה להיות לי האפשרות Try For Puppy/Kitten With ואין לי אותה. היחסים בני הכלבים 100 ו-100 ויש להם את הכפות רגלים בצבע זהב ויש להם גם מין כף רגל כזאת בצבע תכלת זה טוב לא ? ויש לי מישהי שהיא מסטר על שניהם. תראה את התמונה: http://www.upit.ws/uploads/d0c24f1b81291.JPG היא מסבירה הכל !!! יש לי 5 סימסים ושני כלבים. חלק אמרו לי אולי בגלל שיש לי יותר מידי אז הרגתי 3 (בלי לשמור כמובן) ואין אין לי את אפשרות. אולי אני צריכה להתקין מחדש? אבל, אז המשפחה תלך לאיבוד ואני אוהבת את המשפחה הזאת (יש לה הרבה הרבה כסף) וגם עד שיוצאים ילדים יפים זה נס חיחיחיחי. בבקשה תעזרו לי מה יכולה להיות הסיבה לבעיה. בבקשה תעזרו לי :( תודה מראש לכולם :)

Blue S k y

New member
אממ אני אתן לך כל מיני אפשרויות,

סתם אני משערת כן? יכול להיות שהמלונה שיש לך -לפי איך שאני רואה בתמונה- לא מתאימה, נסי לקנות את המלונה הפשוטה יותר . ועוד משו, כלבים יכולים להמליט עד 6 גורים אם אני לא טועה, אז יכול להיות שהוא לא נותן לך כי יש יותר מידיי אנשים בבית.. נסי להרוג כמה\למחוק עם המוב אובג'קט . דרך אגב, את יכולה למחוק את המשחק מבלי שהמשפחות ימחקו לך, פשוט את התיקיה שיש לך במסמכים שלי , של EA games תעתיקי לסתם מקום, תמחקי את הסימס ואת תיווצר לך תיקיה חדשה.. ופשוט תמחקי אותה ובמקומה שימי את הקודמת שלך.. ככה כל המשפחות שלך ישמרו , האמתת שאין לי מושג , יכול להיות שהכלבים שלך זקנים כבר? כאילו עברו את שלב ה adult? , כי אם כן, את לא יכולה לעשות גורים

Blue S k y

New member
אה ועוד משו..

תנסי אולי לומר לכלב הזכר try for.. , כי אצלי תמיד זה הולך דרך הזכרים , אם לא, נסי לחילופין, לומר לנקבה try for.. בהצלחה :]

מלונה??

לא חשבתי שזאת יכולה להיות הבעיה אני באמת יבדוק את זה. לגבי להרוג רשמתי שהרגתי כבר כמה סימסים וזה לא בדיוק עזר לי לפתור את הבעיה. אני מקווה שזה באמת יפתור את הבעיה. ואם לא אני יעביר את התקיה הזאת ואז פשוט ימחוק ויעבור שוב. תודה על העזרה :)

Blue S k y

New member
אה לא שמתי לב,

וכן נסי את זה.. וכמו שאמרתי לך, יכול להיות שהכלבים שלך לא בשלב ה adult ובגלל זה הם לא יכולים לעשות try for

החלפתי מלונה לא עזר

עכשיו מזה השלב הזה.. לבעלי החיים יש 3 שלבים של החיים אצלי הם בשלב באמצעי זה השלב שהם כן יכולים לעשות הרבייה לא? עכשיו ניסיתי להתקין מחדש וגם לא עזר. אולי בגלל שאני צריכה לעבוד עם הדיסק של המשחק ? ולא של העונות? אולי זאת בעיה?

Blue S k y

New member
אממ

חחח חשבתי שהמלונה אולי זאת הבעיה, וכן, אם הם בשלב האמצעי אז זה בסדר.. זה שלב ה adult ולא.. אין שום קשר האמת, גם לי יש פטס וסיזנס ואני משחקת בדיסק של הסיזנס וכן יש לי את האפשרות.. אני באמת שלא יודעת~ניסיתי, אממ זה קורה לך רק עם המשפחה הזאת? או עם כולם?

כולם

יצאתי אחד חדש.. ושני כלבים וגרמתי לכלבים להיות 100 100 ולהוא מסטר ועדין יש לי את הבעיה הזאת.

papagalo

New member
יכול להיות

בגלל שאני לא שמה בדרך כלל לסימנים הקטנים יכול להיות שהסימן הכחול זה בגלל שהם משפחה...?

אני חושב שזה כי...

הם אחים כי צריך ליצור אותם ושיהיו להם מסטרים שונים ושגם המסתרים יהיהו גם לפחות ידידים

למעלה