עזרה...

melancholy man

New member
אל תגיד לי שזנחת את סער פדידה, ליאן

תום שלייפר בשביל אביגי, בתפקיד חייו כטוני סופרנו בגריסת כיס.

gryphon music

New member
זהו שכן , אבל כפי ששמת לב מצאתי

ישר משהו שימלא את תחושת הריקנות שמילאה אותי. האמת שאני נהנה ב "בורר " מכל רגע, סדרה שנונה וקוקי מלכה ותמיד בטוב טעם .וגם פדידה שם מראה שהוא לא במקרה חבר של נינט. בקיצור, 9 בסולם גריפון. ועכשיו נראה את הדודל נכנס ומתערב קושלחותו

Barmelai

New member
מצטער, הומור רקוב

אם היית מקליקה על שני הלינקים בהודעה שלי היית מגיעה גם לדיסק שביקשת וגם לקטע ממנו ביוטיוב. אל תסתכלי על הקנ-קן

psychodoodle

New member
רק תגידו לי משהו

האפוקליפטוס האלו שייכים לכאן בכלל ? הם עשו ג'אם עם הנדריקס בחיים שלהם ,בכדי שנתייחס אליהם כאן ? לדעתי אין צורך להתנצל בפני אלו המבלבלים לנו את המוח בקשר למוסיקה שלא ממש שייכת לפורום (שלא בשרשור
)

Abbe Faria

New member
דודל

אני לא חושב שהיתה פה ולו התנצלות (בקשת מחילה) אחת (כמו שתיים רק פחות) כנה... ולגבי למה לענות, הילדה שאלה, הברמלאי הועיל, השאר הפכו את השרשור הזה למעניין - הבוס, הברמלאי והאמנון העלו לי (ואולי לעוד מספר אנשים) חיוך על הפנים לכמה שניות, ולכן השרשור הזה מצדיק את קיומו...

melancholy man

New member
בוא נגיד

שהבעיה האמיתית, היא לא אם מישהו כותב או לא כותב בהתאם לנושא הפורום, אלא כשלא מבינים בדיחות, כמו שאמר זאפה We are only in it for the dahka...

gryphon music

New member
דודל אל תהיה בנזונה { מי שאימו עוסקת במקצוע

העתיק בעולם } והקריצה המפורסמת הזו שלך , תזהר שלא תיראה ככה אחרי שאני אקפיץ לך את העין מהמקום.חוצמזה מה קורה איתך ? לא קופצים לקפה יותר ? שמעת על rock workshop עם אלכס הארווי ?

spych kid

New member
חבר'ה! יש חוסר גדול ביערות גשם ובעצים!

יש גבול לכמה קרשים אפשר לשים פה. והנה בדיחת הקרש הבסיסית ביותר: איש הלך הלך, נפל לבור יצא הביא סולם טיפס על הסולם והלך...ובום מתקל ביוסי "דילדו" יוסי ומאז מחמת הבושה שינה שמו לשימי טבורי

LEATHER REBEL

New member
תגיד לי, אתה לא רואה "הבורר"?

התכנית היחידה בטלויזיה שעבורה אני מוכן להישאר ער במוצ"ש ב 10 בלילה! או שאין לך HOT, וזה מסביר הכל.

psychodoodle

New member
לגבי האלכס הארווי עם ה rock workshop

ואללה לא מכיר . אני מניח שאתה מתכוון לעטיפה הזאת . ככל הנראה איזה פרויקט של הארווי לפני הקמת ה SAHB (מ 1970 ) . אז מה דעתך עליו ?

האירי

New member
התקליט הזה ועוד להקה שנקראת bloodrock

נדחפו בתוך קרטון איום במיוחד שרובו פסטיבלי ילדים . מדובר במשהו לא מוגדר שנוגע בבלוז ורוק כמובן, אבל הערך המוסף שלו הוא השתתפות לא פשוטה של כלי קשת וכלי נשיפה ,אני זוכר חליל בעיקר, שבמקום לבוא להרגיע כפי שמתבקש, הם באים לחזק את הפאז האוואנגארדי הנסיוני של החשמלית שם גם עם צלילים מוזרים ולא קשורים. תקליט מרתק משתי שמיעות ראשונות.

LEATHER REBEL

New member
אני אוהב את BLOODROCK

יש לי 7 אלבומים שלהם. במדריכי-אינטרנט אומרים שזו היתה כולה להקת "קאלט" ולא יותר? מעניין שהאלבום השני שלהם הגיע לזהב. בארה"ב כמובן.

למעלה