עזרה

עזרה

אני בת 15 .. ואני מאוהבת במישהו שהוא בן 22.. והוא מפורסם [נשמע פטטי].. ,ויש לי קשר מאוד טוב איתו הייתי אצלו הוא היה אצלי פעם 1.. והוא מכניס אותי מאחורי הקלאים לכל הועפה וסומך עליי באמת קשר טוב אני אוהבת אותך שנה וחצי כולם אומרים לי שזו לא אהבה.. סתם אובססיה! אובסייה בצורה כזו: שאני רואה אותו אני מתרגשת הלב שלי דופק אני בוכה בגללו,הראש שלי כל היום חושב עליו אני מתגעגעעת אליו לפני כמה זמן הוא היה באיזה צרה ובכיתי כל כך הרבה שזה משהו שאני ךלא רגילה לעשות אז הבנתי שאני יותר אוהבת אותו מה אתם חושבים? שבת שלום!

ס א ט י ן

New member
אני חושבת שאת עדיין ילדה

ואני בכלל לא בטוחה שההגדרה שלך לאהבה היא בוגרת מספיק... את אומרת שאת בוכה בגללו והוא היה בצרה ואת כל הזמן בכית...לא יודעת, זה נשמע קצת ילדותי... בכל מקרה, אני לא מזלזלת ברגשות שלך ובטח לא אגיד לך ההפך ממה שאת חושבת שאת מרגישה, אבל אני רק רוצה שתביני- מדובר כאן במישהו בן 22. ההבדלים בניכם הם הבדלים של שמיים וארץ. הוא כבר התחיל קריירה ומצליח בה לפי מה שאת אומרת, לך יש עוד 3 שנים עד הבגרויות... לפי מה שאת מספרת, נראה לי שהוא לא מתייחס אליך כמישהי שהוא רוצה להיות איתה בקשר רומנטי, אלא כידידה קטנה... אני גם חושבת שעצם העובדה שהוא מפורסם ומכניס אותך מאחורי הקלעים ומתפח איתך קשרים זה מאד מלהיב, ולילדה בגילך בודאי גורם לפיתוח של ציפיות ופנטזיות בראש... בכל מקרה, אני לא חושבת שאת מוכנה בגילך לקשר רומנטי עם מישהו בן 22, תמשיכי להיות ידידה שלו, תהני מהקרבה למישהו מיוחד, אבל תפנימי שאין לך מה לחפש בו וגם לו אין מה לחפש בך...לפחות לא כשאת בת 15. אולי עוד כמה שנים... ובנתיים, תחיי חיים של נערות בגילך, תסתכלי מסביב- יש נערים לא פחות חמודים שהם גם בגיל שלך, ואולי הם לא מפורסמים ומלהיבים בצורה הזאת, אבל אני בטוחה שתמצאי הרבה עניין גם בנערים "רגילים", לכל אחד יש משהו שמייחד אותו...

לא רוצה לשים תוויות או לשפוט את מה שאת

מרגישה. אני חושבת שזה מאוד טבעי ורבים עוברים את מה שאת מרגישה. השאלה היא אם זה עושה לך טוב. האם עושה לך טוב להיות מאוהבת ככה באדם לא מושג?

תגובה

אם את נהנית להיות אתו וטוב לך אתו, את מחבבת אותו וכדאי להשקיע בקשר. אם את רוצה ונהנית להיות אתו בקרבה רבה יותר, סימן שאת אוהבת אותו ברצינות וכדאי שתשתדלי בכוון.

למעלה