עזרה

עזרה

שלום אני חדשה וקניתי לפני יומיים פאזל של 2000 חתיכות אני מתכננת לתלות אותו כשהוא יהיה מוכן על הקיר ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה להכין אותו כדי שיהיה לי קל לתלות וכשהוא מוכן אילו שיטות יש לתלות אותו על הקיר? גם רציתי לדעת על מה מומלץ להכין אותו.... שמעתי שאפשר על קרטון ביצוע וכדומה.. מה הכי מומלץ? אגב, גודל הפאזל הוא מטר על 75 ס"מ תודה מראש..

shimination

New member
יש את המדריך המלא להרכבה ומיסגור

אפשר למצוא אותו בכתובת הבאה:

האדרים

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

משטח הרכבה: פאזל בגודל שתיארת חורג במקצת מקרטון ביצוע סטנדרטי. לפאזל זה יכול להתאים משטח פוליגל (שניתן למצוא בכל חנות של כלי כתיבה / חנויות צעצועים) - שגודלו 120X80. הדבקה לכל אחד יש שיטה שחביבה עליו (המדריך אליו קיבלת קישור יכול להתאים - אבל הוא לא בהכרח הבחירה המועדפת). אנחנו למשל, מדביקים את הפאזל עם סיומו עם דבק שקוף (המיוחד למטרה זו) מעל התמונה (מבלי להפוך!) אחרים הופכים את התמונה ומדביקים מאחורה בשיטות שונות. מסגור אנחנו ממסגרים את הפאזלים בצורה סטנדרטית בחנות תמונות בדאלית-אל-כרמל, אבל תלוי היכן את גרה: יש כאן אנשים ממקומות שונים בארץ עם המלצות שונות המתאימות למקום מגוריהם. יש אחרים שמפרקים את הפאזלים יש כאלה שמדביקים על משטח כלשהו. העצה הכי מומלצת עבורך, לשוטט במאמרי הפורום (בסרגל למעלה) או לנסות לבצע חיפוש עם מילים כמו הדבקה, מסגור וכד'. ואחרון אחרון חביב: איזה פאזל קנית?

jocie1

New member
ברוכה הבאה לפורום הכי מורכב שיש....

אם תוכלי לעלות תמונה העיצות יוכלו להיות מועילות ביותר. בתור התחלה מומלץ לעבוד על קרטון ביצוע,. בכל חנות לכלי כתיבה ויצירה ניתן לקנות, כדאי לקנות שניים באותה הזדמנות, ציוד חיוני נוסף אטבי כביסה בכמות הכי גדולה שתולכי להשיג. לדאוג לאזור עבודה פנוי. אם תצטרכי לשנע אותו ממקום למקום, משולחן אוכל למקום אחר לדוגמא יהיה לך את הקרטון השני בהישג יד. מיון ראשוני של הפאזל , אחרי איתור המסגרת, הצבעים הבולטים, לפי נושאים של התמונה. עם התקדמות הרכבה בהמשך עושה מיון פנימי עם יש מגוון צבעים. שומרת את הקבוצות הממוינות בשקיות אוכל עד ההרכבה. בהצלחה

למעלה