עזרה

עזרה

אנחנו משפחה שחוזרת בתשובה אבל לצערי אבא שלי עדיין לא חזר אנחנו הזמנו חשמלאי מוסמך כדי שיתקין שעון שבת בשביל האור אבל לצערי את האור של המטבח אי אפשר לכבות באמצעות השעון כי האור של המטבח קשור למקרר, ואם אבא שלי יראה שלא כיבינו את האור של המטבח הוא יכעס מאוד, אז מה לעשות? האם בשביל שלום בית אפשר לכבות? תודה רבה אשמח אם תשאלו רב

איתי148

New member
אז מה הבעיה להשאיר אור במטבח?

תנסו להסביר לו...ששוה להשקיע קצת כסף בשביל שהאור ישאר דולק (כניראה כול השבת, מכייון אין דרך לכבות) מאשר לחלל שבת אולי אם תסבירו לו בצורה יפה אולי הוא יבין אבל לפי מה שאני יודע בכעס זה לא הולך ואז הוא יעשה בכוונה כי דברי חכמים בנחת נשמעים בהצלחה רבה!

shay100m

New member
יש מספיק פיתרונות בטכנולוגיה של היום

החשמלאי המוסמך ימצא משהו אם תבקשו

SAMO BITON

New member
בגדול, זה מוזר שהם מחוברים

בקטן:) - אם יש לכם במטבח מנורה רגילה - ז"א עם סליל ליבון, אפשר להחליף אותה לסוג כלשהו של פלורסנט ואז החשמל שהיא תיקח, אפילו בשבת שלמה - הוא ממש זניח { מנורת PL לוקחת חמישית מכמות החשמל של מנורת ליבון רגילה , ועושה תא אותו האור } . דבר נוסף - אם אתם מכבים את כל התאורה או החשמל בבית עם השעון שבת - אז כדאי להשאיר איזשהו מקור או בבית, שאם מישהו מתעורר בלילה יראה לאן ללכת. ודבר שלישי - אפשר להביא חשמלאי שיפריד בין מקורות המתח, זו לא אמורה להיות בעיה גדולה מדי לחשמלאי מוסמך, רק שזה יעלה כסף. בהצלחה.

אלי ו.

New member
יש שעון שבת קטן לתקע

שאפשר להשיג בכל חנות עשה זאת בעצמך (אייס, הום סנטר וכו') לשעון כזה אפשר לחבר מנורת לילה במטבח וכך האור ידלק ויכבה במטבח. שבת שלום.

למעלה