עזרה - "the handycap"

סטארים

New member
עזרה - "the handycap"

הרעיון הכללי קשור, אז אני שואל בפורום הזה חבר אמר לי שיש תוכנית שנקראת משהו כמו "המוגבלים" אולי "הנכים" אני לא יודע. תוכנית הזויה לגמרי על קבוצה שבה כל אחד הוא נכה בנכות אחרת. מצחיק בטירוף. מישהו יודע על מה אני מדבר? מה השם המדויק של התוכנית (בעברית או באנגלית)?

GK_FF

New member
.......

זאת לא התוכנית עם הילדה עם הילדו על הראש..? משפחת אוזמוג או משהו כזה......

a8145060

New member
יש תוכנית כזאת

תוכנית על 4 נכים ועל החברים שלהם העובדת הסוציאלית המשוגעת,הברמן המטפל ההומו של אחד מהם הנזירה וזוג שכנים עשירים . שודר ב YESY בלויין

Evil Beast

New member
אני מכיר את

The Oblongs זה על משפחה שחיה בעיר שמחולקת לשני חלקים: העשירים על ההר, והעניים שבעמק, ששם יש את כל הביוב והפסולת. ובגלל זה הם משפחה של נכים כאלה, לדוגמה יש תיאומים סיאמים, ילדה עם גידול, ואבא גמד. ואמא קרחת. וילד נורמלי-יחסית.

סטארים

New member
תודה, אני אנסה, ושוב, אבל...

התיאור שתארו לי לא הכי מתאים מוסד של נכים שלשל אחד יש נכות אחרת אחת בלי ידיים, אחד עם כסא גלגלים וכו'... מזעזע, אבל מצחיק בטירוף בבקשה, אם מישהו מכיר, אשמח לעזרה

selotape

New member
כן נו...

a8145060 צדק....קוראים לזה באנגלית, אם אני לא טועה, מה שיכול מאוד להיות שאני כן, quads אבל עכשיו שאני רושם את זה זה כבר לא נשמע נכון:\ היא שום דבר מהפכני קורע מצחוק היא נחמדה בהתחלה... סדרה על נכה בכיסא גלגלים שחי בוילה עם הפיזיוטרפיסטית\חברה שלו ושאר חברים נכים...עיוור, בעל קרסים במקום ידיים, וראש. סדרה נחמדה...לא יותר

למעלה