עזרה - nfl gamepass

kodkod429

New member
עזרה - nfl gamepass

שלום לכולם לאחרונה התחברתי לשירות nfl gamepass. השירות כולל את שידורי ה - nfl network ושידורים של כל משחקי העונה הקודמת. בשלב הראשון הצלחתי לצפות רק בשידורי ה - nfl network אבל שידורי המשחקים לא עלו. אתמול "עדכנתי לאחור" את הדפדפן (מוזילה פיירפוקס) לגירסה 3.0 וכך ניתן לראות את המשחקים. הבעיה היא שמשום מה לא ניתן להגדיל את החלון באופן שיאפשר לצפות במשחק על כל המסך. האם היתה למישהו בעיה דומה? האם יש הצעות לפיתרון? (אגב - נסיון להשתמש בדפדפן אקספלורר לא עוזר כי בדפדפן זה איני מצליח כלל להתחבר לאתר). בתודה מראש

laufgas

New member
לי יש גם אקספלורר וגם פיירפוקס

והיו לי את כל הגרסאות הישנות ועכשיו אני עם החדשות ואין לי שום בעיה. כשאתה לוחץ על הכפתור של הגדלת המסך פשוט לא קורה כלום?

kodkod429

New member
game pass

בדיוק כך. לא קורה שום דבר. אגב - התופעה קיימת רק במשחקים המוקלטים. ב - nfl network אין בעיה.

laufgas

New member
מאוד מוזר

לי זה עובד שמע, אני מציע לך לשלוח מייל לתמיכה ב: [email protected] מהניסיון שלי איתם, הם עונים מהר ויודעים לתת פיתרון. תתאר להם את הבעיה במייל ויעזרו לך. מחזיק לך אצבעות

kodkod429

New member
game pass

תודה על ההצעה. שלחתי להם כבר מייל אתמול בערב, אך בנתיים אין תשובה. אגב - הצלחתי הערב להפעיל את האתר גם באמצעות האקספלורר, אך אותה בעיה קיימת גם שם. זה מוזר עוד יותר לאור העובדה שכשאני אני מריץ את הדמו (הסופרבול) ניתן להגדיל את המסך.

למעלה