עזרה

ליהלה

New member
עזרה ../images/Emo92.gif

בני בן ה-7 וחצי נוטל רטלין שנה וחצי הילד מקבל היום רטלין AL 20 מ"ג בתחילת השנה המורה דווחה שהכל בסדר הילד משתתף ומשתף ולא היו תלונות לאחרונה ישנו שינוי מאוד קיצוני אצל הילד בזמן השפעת הרטלין הוא אפטי ואפשר "לתזז"אותו כמו רובוט הוא גם שואל די פעם למה אני עצוב כל הזמן ומסמן את עצמו כדיכאוני אני מקבלת את הילד פעם בשבוע כשהוא עוד בהשפעת הרטלין ונקרע לי הלב המורה אומרת השילד ממש מסכן והיא מרחמת עליו ושתבין ותתמוך אם אחליט להפסיק את הטיפול נכון לעכשיו אנחנו החופש אז אני נותת זמן הפסקה ואיני יודעת מה לעשות בזמן חזרתו לשגרה לאחר החג (יש לנו תור בתחילת מאי אצל ניורולוג) מה אתם יכולים להמליץ? האם משהו נתקל בעבר במצב דומה? אני חוששת לילד ולמצבו הנפשי אנא עזרתכם בבקשה תודה מראש

zivadina

New member
ייתכן שצריך לעדכן את המינון

שהילד עלה במשקל מאז תחילת השנה. הרבה פעמים אפטיות היא סימן למינון חסר. כלומר, ייתכן שלפני כן המינון היה מתאים, ואחרי העלייה במשקל, הוא כבר לא מתאים. ב-LA יש אפשרות להעלות מעט את המינון. אחרי LA20 יש LA30, שמגדיל את המנה רק ב-4 מ"ג. עד לביקור אצל הנוירולוג, כדאי שתרשמי מפי המורה איך הוא התנהג בתחילת השנה ואיך הוא מתנהג עכשיו, וכמובן באילו שעות, וכן תספרי איך הוא מתנהג בבית, לאחר תפוגת הכדור. (ה-LA משפיע 6-8 שעות), וגם תרשמי מפיו איך הוא מרגיש עם הכדור ובלי הכדור, ובאילו שעות הוא מרגיש את השפעת הכדור (לטוב ולרע). כך תבואי לנוירלוג מוכנה לשיחה שתעזור לכם להתאים לו את המינון המועיל.

למעלה