עזרה

תוכון1

New member
עזרה../images/Emo92.gif

שלום לכולם. יש לי זוג של ציפורי אהבה מזה שנה. היום סופסוף, כאשר כבר שלושה שבועות אני רואה אותם מזדווגים במשך שעות לפעמים, פתחתי את תיבת ההטלה וראיתי ביצה קטנה. הפעם האחרונה שבדקתי הייתה לפני יומיים, ואז לא הייתה ביצה, מה שאומר שהם ממש הטילו אותה לא מזמן. אז קודם כל, כמובן שאני רוצה להכתים (אם ח' או כ'?) את הגוזל. אז מה אני עושה בשביל זה? וכמה זמן ייקח עד שהביצה תבקע בהנחה שהטילו אותה אתמול? ועכשו אני עדיין רואה אותם מזדווגים מדי פעם, ואפילו אחד מהם השמין קצת (אין לי מושג מי מהם הזכר והנקבה) כך שיש סיכוי שיש עוד ביצים בדרך? בתודה מראש, התוכון.

LeeKo

New member
עם ח'...

מלשון חתימה.... רצוי קודם שתבדוק אם הביצה מופרית(כאילו תסתכל בשמש או בנקודת אור(דיי חזקה)...ותראה אם אתה רואה משהו בביצה...ואם היא לא שקופה...כי למרות שהם מזדווגים הם מטילים ביצים בלי קשר...) הביצה בוקעת בהתאם לסוג התוכי...נראה לי שאצל ציפורי אהבה זה משהו כמו 19-20 יום(נראה לי...!) ובקשר להחתמה... אם אתה לא מנוסה-אז אל תנסה...(אחלה סלוגן) רצוי קודם שתלמד ממגדל...ואח"כ תנסה... הנה אתר שיש בו הסברים קצת על החתמה...ושוב אל תנסה אם אתה לא מנוסה... (ניסיתי לצרף עוד אחד אבל השני לא עובד לי ...אז...)

למעלה