עזרה

הוא יודע הכי טוב מה נעים בשבילו ../images/Emo13.gif

אם זה משהו שאתם יכולים לחיות איתו - הייתי משאירה לו את הבור, ופשוט שוטפת אותו עם מים מידי פעם. אם אתה מחליטים לכסות את הבור - כדאי להערך לפני כן לאיך ללמד אותו לא לחפור בורות נוספים, זה כבר אחד המאלפים בפורום יצטרך לייעץ לך
ואגב - מרצפות לעולם יהיו חמות יותר מאדמה... הן אוגרות חום.

מאמוש

New member
אוקיי, תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אבל יש גם מרצפות בצל שהן לא חמות ואני אומרת מניסיון אבל לעומת חול, אני לא יודעת, לא ניסיתי..

avia4pets

New member
טנגו החתיך ../images/Emo13.gif

מחכים בין יומיים לשלושה..
פרונטליין רגיל עובד רק נגד פרעושים, פרונטליין פלוס עובד גם נגד פרעושים וגם נגד קרציות (צריך לשים אמפולה כל חודש)
טנגו החכם עושה זאת ע"מ להתקרר, אם תדאגו לו למקום מקורר אחר סביר להניח שהוא לא יחפור, אבל אם לא הוא כנראה יחפור שוב ושוב עד שהחום הכבד יעזוב אותנו..
אין לכם מה ללמד אותו שאסור, חם לו..כמו שחם לכם, אז אתם מזיעים והוא מלחית, אתם במזגן והוא..בבור.
אני לא חושבת שהוא מחביא את העצמות בשביל הכיף, יותר בגלל היצר שתבוע בו ובכל הכלבים כבר אלפי שנים..נכון, הזאבים.

katam

New member
ענו לך כבר על הכל

אז מוסיפה שהוא לא רק יפה הוא גם חכם

מאמוש

New member
../images/Emo6.gif תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יש בזה משהו, הוא גם למד לבד לפתוח דלתות הממזר..

כפי הנראה בתמונה הוא נהנה להצטנן

בחום והעומס חום המזוויע...הוא ממש מקסים
חפירות אצל כלבים נועדו לשימושים שונים..להחביא את הציד "לימים קשים". חוש השמיעה והריח לתור אחר חיות תת קרקעיות. צינון טמפרטורת הגוף.. שעמום, ובעיקר בידוד הכלב אשר כלבים לא מעטים חופרים בכדי לפרוק תסכול, מבידוד או שעמום,,ומעוד סיבות מתסכלות. A אך ע"פ התמונה נראה שהוא חפר בכדי להצטנן,,אך תמיד יתכן שהוא יפתח התנהגות חפירתית מתוך התניה או הרגל...האם לדעתך הוא משועמם? בכדי למנוע המשך התנהגות זו שתהפוך ללא רצויה מבחינתכם יש לתת לכלב אלטרנטיבה עם מקום מוצל אשר יספק את צינון הכלב.. במקביל יש להקצות לו מקום מיוחד לחפירות כמו ארגז חול עם עצמות ומשחקים המוחבאים במקום המותר לו לחפור.. הוא יבין ששם ישנם פרסים וגמול חיובי לחפירות על כן הוא יתמקד במקום המותר.. לגבי חפירות, בכדי להכחיד את הפעולה יש לכסות את הבור עד לגובה 2ס"מ מגובה פני הקרקע ,ע"י החול שהוצא מין הבור, יש לקחת את צואת הכלב החופר ולהניחה בגומה שנותרה חשוב לפזר אותה על פני הבור , ולכסות את הצואה עם שיכבה דקה של אדמה..כלבים לא אוהבים להיתקל בצואתם..(אם אין לו בעיה של אכילת צואתו כמובן). אם הוא יחפור במקום אחר יש לחזור על התהליך כמה פעמים עד להכחדת ההתנהגות בגינה..אך חשוב לציין שוב את האלטרנטיבה ארגז משחקי חפירות.מים וצל.. אשמח לענות לכל שאלה..

מאמוש

New member
../images/Emo24.gifהמון תודה אבנר../images/Emo70.gif

לטנגו יש הרבה צעצועים (ובתוכם כמה מועדפים) וכשמשעמם לו הוא אוהב לשחק בהם או שהוא פשוט הולך לישון.. אני חושבת שאלך על השיטה עם מקום שמותר לחפור בו עם צ'ופרים וכמובן שיש לו פינות אחרות מוצלות עם מים (ויש יותר ממיכל מים אחד..).. שוב המון תודה והנה תמונה של טנגו אחרי המקלחת

מאמוש

New member
מזה לא אמרת../images/Emo35.gif

קשה לפספס עם כל השרשורי תמונות שאני מפציצה פה..

למעלה