עזרה

עזרה ../images/Emo9.gif

שלום =) אני צריכה לדעת שאני עושה את זה נכון,שאני באמת משתמשת בסוד נכון. (יש לי מתכונת ביום רביעי במדעי הטכנולוגיה.) "המתכונת הייתה קלה,השאלות היו קלות.הצלחתי בהכל.הבנתי הכל.אני רגועה.אני מבינה הכל.אני קיבלתי 100.אני יודעת את כל החומר.המתכונת עברה בהצלחה.הצלחתי" נכון?
אני צריכה להרגיש שיש לי את זה כבר,נכון?

ועוד משהו...

*אוף כבר לא נעים לי חח* "הלחץ להצליח אולי גרם לך להכשל כי אולי השתדלת יותר מפחד של הציפיות מהסביבה וכו' ולא ממה שרצית באמת." איך אני עושה שזה לא יקרה לי שוב?

doingood

New member
חשוב ללמוד לנשום, להירגע, לרוקן את הראש,

להיות בטוחה שלווה ונינוחה. מה שבונה בטחון (עצמי) בשיטה הוא הצלחה, ועוד הצלחה, ועוד הצלחה. כמו שמרים משקולות לא יתחיל בפעם הראשונה להרים 200 קילו, כך מי שרוצה להצליח לדבוק בטוב, עליו להתחיל בקטן ועם הזמן להגביר את העוצמה בהדרגתיות. מזכיר לי בדיחה מ"מבצע סבתא" ששמעתי - איך מנצחים בתחרות ריצה? מתחיל הכי מהר שיכולים ולאט לאט מגבירים את הקצב
והעיקר, לשמוח בחלקינו. שיהיה בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
קודם כל בהצלחה בבחינה

שחררי את המשפט על הלחץ. שחררי את הפחד מהלחץ. תתחברי לשמחה של המבחן והציון של המתכונת. תתחברי לידיעה שאת יודעת את החומר. דמייני שהשאלות קלות והחומר זורם ממך לדף. דמייני שאת מאוד רגועה ויודעת את החומר. ושחררי את ה"לא נעים לי" . פה הכל נעים. בשביל זה המקום הזה קיים. בהצלחה באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
פשוט מאוד

מפסיקה לספר ולדבר על איך נלחצת / נכשלת / לא הצלחת וכד'. מספרת רק איך את מצליחה. כל פעם שאת מספרת על כישלון את מקבעת אותו במחשבה שלך . אז כל פעם שאת רק מתחילה לחשוב על לחץ או כישלון תמציאי לך משפט ההפך ותאמרי אותו לעצמך. את גם יכולה לתלות פתקים על הצלחה ולקרוא אותם מדי פעם. באהבה עופרה

naty3

New member
דמייני את ה-100 רשום על הדף

לדעתי עדיף לדבר בזמן הווה מאשר עבר ("המתכונת קלה", השאלות קלות" וכו') דמייני את המורה מחזיר\ה לך את המתכונת עם 100 עד שזה יבוא לך טבעי והכירי תודה על ה-100. בהצלחה

למעלה