עזרה?

עזרה?../images/Emo9.gif

יש לי טיול עוד שבועיים פלוס מינוס.הMP4 שלי הלך לעולמו לפני כמה זמן ואין מצב שאני יוצאת בלי נגן. לא משנה לי MP3 או 4 לא משנה לי המסך אבל מאוד משנה לי האיכות והGB.עד עכשיו היה לי 1 וזה היה סיוט מתמשך.רצוי שיהיה 4 או 8 אם יש יותר בתקציב-מעולה אבל אני משערת שלא.בנוסף,תמיכה בעברית ממש לא רצויה.
רצוי כמה שיותר קטן ואם ניתן למצוא לו נרתיק בארץ זה ממש ממש מעולה[לא מעור] תקציב? אני מניחה שגג גג 700-800. ריפרפתי פה גם קצת ואני די בהתלבטות על הI7 או איזה סנסה.איזה סנסה מומלץ?איך הF2?חברה מומלצת אחרת בתקציב שתיתן סיפוק רב?[רצוי מבאג] יש חיה כזאת?
תודה!

O

omerdav

Guest
אין מה להסמיק,זאת העבודה שלנו....

אני קצת שונא לעשות ככה שלא מגדירים אם רוצים סרטים או לא,אז אני יוצא מנקודת הנחה שאת לא בקטע של סרטים סרטים: -Meizu M3 4\8GB -Sandisk E260\E280 -Cowon Iaudio F2 4GB -Cowon i7 4\8GB -Creative Zen V Plus 4GB -Apple Ipod Nano 4GB (החדש עם וידאו) נגן בונוס:Cowon Iaudio D2 שהוא תכל"ס נגן לסרטים אבל עושה עבודה לא רעה בכלל במוזיקה. הנגנים כאן סודרו לפי המחיר. היתרון של כל נגן: ה-M3 הכי זול. לסאנדיסק ול-F2 אין ממש יתרונות בוהקים פה,הם פה כי הם נגנים טובים (אולי לא באותה רמה,אבל עונים להגדרה "טובים"). ל-i7 יש סוללה חזקה מאוד. הכי חזקה בישראל. ל-Zen V יש את איכות השמע הכי טובה (ככה אומרים). הנאנו הכי דק ויש לו גם מסך גדול. ה-D2 הוא מעין All-rounder,מה שנקרא,כלומר יש לו מסך גדול,הוא לא בדיוק גדול,יש לו איכות שמע מצויינת,סוללה חזקה,והמחיר שלו יחסית לא בשמיים). זה לא אומר שתרוצי לקנות אותו,פשוט לכי לפי מה שהכי חשוב לך. מבחינת נרתיקים אני חושב שאם תחפשי תמצאי לרוב הנגנים פה,חוץ מה-I7 וה-V.

היי תודה ממש עזרת לי.../images/Emo13.gif

הE100 נחשב גם לסביר[בהשוואה מול הM3 והF2 למשל.]מבחינת שמע כמובן?הוא משך לי את העין רק בגלל האפשרות להרחיב שזה בשבילי יכול להיות תוספת נחמדה מאוד. הנאנו והD2 ממש לא בשבילי אני רוצה משהו הכי קטן שיש עם איכות שמע טובה וזהו. איך הM3 מבחינת שמע?והF2? תודה!

tweeg

New member
לדעתי

הe100 לא כ"כ מתאים(מסך 2.4) ונשארו ה: m3 e200 f2 i7 zvp 3 האחרונים הכי קטנים ובעלי סאונד הכי טוב מפה זה שיקולים של בטריה,תקציב,נפח,עיברית וכו' לדעתי הf2 יורד כי הi7 יותר טוב וההפרש לא גדול (50 בשביל הבטריה ושיפור בסאונד) ונשארו הzvp והi7 לדעתי הi7 לוקח בגירסאת ה8 (800 מול 700 ועוד הבטריה של הi7 לעומת טיפה שיפור בסאונד) בגירסאת ה4 אין הפרש מחיר כ"כ אני עדיין בעד האיאודיו זה עם את רוצה להשקיע עם לא אז התחרות היא בין הm3 לe200 הm3 לוקח מבחינת הצרכים שלך (לחברה שלו היו קצת בעיות בזמן האחרון,נראה לי הם הסתדרו לא משפיע על האחריות רק על עידכונים בעתיד)

אוקיי תודה רבה.

אני רק צריכה להחליט עם להשקיע את הכסף או לא.אם כן זה יהיה הI7 אם לא הM3 כנראה.

אם כבר הוא עוד יקפוץ

אז. איך השמע של הסאנסה קליפ? יש אותו ביותר מ2 ג'יגה? [לא לי.אני קונה מחר.ייאי:)]

tweeg

New member
יחסית למה?בעקרון היא טובה+

יש 4 אבל עדיין לא בארץ מה את קונה בסוף?

למחיר שלו כמובן.

וכנראה כנראה את הI7 או הF2 כי המיזו קראתי עליהם קצת והבנתי שיש איתם בעיות לא מעטות.לשבץי גפ על קרייאטיב אבל מי לעזזל מוכר אותם?

tweeg

New member
את לא ישנה אף פעם?לדעתי הi7 הרבה יותר טוב

המיזו טיפה בעייתים,אבל הם בסדר (הסאנסות יותר בעייתים) את הקראיטיבים עדיין מוכרים,ראי זאפ נייס ניק ניימ הלכתי לישון,לילה

חח.מדי פעם ככה.

סתם.אממ. בכל אופן יש לך מושג על חנות[לא אינטרנטית]בתל אביב שמוכרות אותם אבל שהחנות תהייה ממקומת במקום מרכזי? תודה ו...לילה טוב.

RoyBO

New member
אני קניתי I7 בבאג 16GB

נגן מעולה. לא נתקלתי עד כה בבעיות מיוחדות

ts9

New member
יש בדיזינגוף סנטר שני חנויות מתאימות:

וזה אחלה כי הסיכוי שיהייה חסר לשניהם יותר קטן (יש תמיד בעיות מלאי בחנויות כאלה) 1. באג שהם טובים כמו ששמעת 2. הנדי נמצאת שם במעבר - פשוט תשאלי... הם מחזיקים סחורה טובה גם ובאותם מחירי (תנסי ללחוץ אולי יורידו לך איזה גרוש) תלכי תסתכלי באצמך - נתנו לך אחלה עצות כאן.... מבטיח לך שאחרי שתראי את כולם ותרגישי אותם תוכלי לבחור בקלות.

../images/Emo45.gif

אני יודעת ובגלל זה אני עדיין לא בטוחה על איזה ללכת שאני יהיה שם והם יהיו מולי אני יחליט ישר.:)

כמה שאלות לגביו:

איך משתמשים בתוכנה שלו? יש אפשרות להעיף את הרדיו מ"הדף הראשי"?

tweeg

New member
אני נחשב מתלמד ב80% מהתחומים../images/Emo9.gif

הוא לא כ"כ צריך תוכנה,פשוט תגררי את הקבצים לכונן שלו לא
למה?

כן אני יודעת אבל חשבתי שזה יהיה נוח יותר

ובקשר לזה-הסתדרתי. הנגן מדהים!

ts9

New member
הנגן הזה מדהים!!! שמעתי אותו באוזניות שלי....

חבל לכולם על הזמן... הוא והדי2 מוצאים סאונד מטורף (בטח בOGG)

למעלה