עזרה

b l u e 1 6

New member
עזרה../images/Emo9.gif

אני כבר הרבה זמן מתחבטת עם הבעיה הזו. אני כבר 9 חודשים "רוצה" מישהו. אני לא אוהבת אותו, זה בטוח, אבל אני לא יודעת איך להגדיר את המשיכה שלי אליו. מהפעם הראשונה שראיתי אותו ידעתי שאני נמשכת אליו. אל הביטחון העצמי שלו, אל החיצוניות שלו. הוא "זיין", ולא מצאתי דרך יותר טובה להגדיר אותו. הוא היה עם הרבה מאוד בנות, ולפעמים זה נראה כאילו זה כל מה שמעניין אותו. ועם כל הבנות שהוא היה לא היה לו אף קשר רציני מידי. ואני יודעת את כל זה, ולכן אני לא יכולה להסביר לעצמי למה אני פשוט לא יכולה לשכוח ממנו. הוא בהתחלה הביע בי עניין ופלירטט, אבל במשך התקופה היו לו כמה וכמה סטוצים ושום דבר פשוט לא קרה. הוא יודע שרציתי אותו אבל לא נראה לי שהוא יודע שאני עדיין... אני מנסה להיות כמה שיותר אדישה אליו. אבל מתי שאנחנו נפגשים הוא נוגע ומפלרטט, כל הזמן אומר לי כמה הוא חושב שאני יפה, ובעצם נותן לי את ההרגשה שאם לא הייתה לו חברה, אז היינו יכולים להיות עכשיו ביחד. אבל חוץ מזה הוא גם כל הזמן מנסה "לשדך" לי מישהו, אולי כלעיגה על זה שהוא יודע שאני רוצה אותו. ואולי על זה שלא התנשקתי. דרך אגב אני בת 16. ובימים האחרונים, אחרי הרבה זמן שלא נפגשנו או דיברנו ( עבר יותר מחודש) הוא פתאום מתקשר, ושולח כל מיני הודעות שהוא רוצה להיפגש. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שאני צריכה לשכוח ממנו.. אבל איך?! תודה וסליחה על החפירה

The Charmd One

New member
אממ דווקא../images/Emo79.gif

לפי מה שסיפרת למה לשכוח ממנו?[: אני בעד להפך.. זה נשמע שהוא כן איפשהו שם מתעניין בך וכו, וזה נשמע שזה הדדי מצדך, אז למה לא לשתף פעולה? כאילו אני מציעה את זה כמובן רק בגלל שזה נשמע שההתעניינות שלך בו היא כזאת סקרנות ומשיכה בעיקר, ולא שאת מאוהבת בו עמוקות, אז בגלל זה אני לא חושבת שזאת כזאת בעיה שהוא זיין... תנסי להכיר אותו, לראות אם מעבר לכל הפלרטוטים יש בו תוכן וכ'ו ונחמד לך איתו.. כאילו אולי אני פזיזה מדי אבל זה באמת לא נשמע לי יזיק לשתף איתו פעולה ולנסות להכיר אותו יותר טוב. עכשיו נגיד ואת מחליטה להתעלם ממה שכתבתי עד עכשיו חח ואת פשוט רוצה לשכוח ממנו, אז לזה דרוש עיקר זמן והסחות דעת. גם בדמות עיסוקים וגם בדמות אנשים חדשים שתנסי להכיר, לצאת למקומות חדשים, ללכת למסיבות שאת לא מכירה בהם הרבה וכו'... אל תדאגי, לאט לאט זה יקהה. [:

למעלה