עזרה

עזרה../images/Emo85.gif

אני לומדת שיווק ואני עושה כרגע עבודת מחקר, ושאלון על חברת "מאפיות אנג"ל|" אני צריכה לעשות שאלון עם איזה 15\13 שאלות ובייתים יש לי רק 7 עם אני לא טועה
אני כבר מיאושת אני לא יודעת איזה שאלות עוד אפשר לשאול את הציובר מה לא שאלתי כבר, עם הם קונים מוצרי מאפיה בכמה תדירות בשבוע, ואיפה הם קונים ולאיפה הם יוצאים לבלות למשל א. סרטים ב. בתי קפה ג. מעודנים ד. אחר:________ וכו'.... ועוד ואני פשוט לא יודעת איזה שאלות עוד אני יכולה ואני צריכה להגיש את השלאון רק לא עוד הרבה זמן הייתי שמחה עם תעזרו לי תודה מראש

K_man

New member
תמיד אפשר להכניס שאלות

שעוסקות בבדיקת מודעות, כולל TOP OF MIND (כמו למשל: אלו מאפיות אתה מכיר). אפשר שאלות על מניעי קניה (למשל: מה חשוב לך בבחירת המאפיה שלך, עם או בלי רשימה סגורה של סיבות). אפשר שאלות על המוצרים (למשל: אילו מוצרים נוספים היית מעוניין לקנות במאפיה). אפשר שאלות על ערוצי הפצה (למשל: היכן היית מוכן לקנות לחם אנג'ל) המגוון אדיר, אבל מילת המפתח כדי לעזור למצוא שאלות נוספות היא מה שאלות שניתן לשאול בכדי להגיע להבנה מעמיקה יותר של הצרכן מבחינת הרגלי צריכה שלו ושיקולי קניה. בהצלחה

תודה אבל../images/Emo85.gif

אני כבר שאלתי את השלאות האלו חוץ ממה חשוב לי בחירת המאפיה שלך איזה תשובותשפשר לתת פה ?(דוגמאו.?):)

K_man

New member
היותולא ראיתי אילו שאלות שאלת

אז קשה לדעת אילו להוסיף. אם תרצה, תעביר לי למייל את שאלות ואני אוסיף הצעות. בהצלחה

WV

New member
כדאי להבין מה רוצים לקבל כתשובות

כאשר שואלים את השאלות...

למעלה