עזרה

עזרה../images/Emo70.gif

יש לי כמה שאלות: 1.אני במפה השנייה בעיר האמצעית איפה שכל הבתים האלה מבמבוק. ואני מנסה לצאת מיממה ואני לא מצליח, איך יוצאים ממנה?!?! איך יוצאים מהעיר האמצעית?! 2.איך כותבים בעברית במשחק? 3.איך קונים בגדים/חיות? 4.איך הופכים לקוסם?! ועוד כמה הסברים אני ישמח

MR Lordi

New member
עונה

1. אתה הולך לשיגור השמאלי ביער, עולה למעלה (אבל לא הכי למעלה) יש לך מקום ירוק כזה , תמשיך ללכת (תיזהר מענקי האבן) ואז תגיע לHenesys 3. בגדים בכל עיר, בחנות של נשקים/בגדים, תלוי לרמה שלך חיות זה שונה, אתה צריך NEXON CASH שבשביל שיהיה לך את זה אתה צריך לשלם בכרטיס אשראי 2. יש תוכנה מיוחדת... 4. אתה צריך להיות רמה 8 שיהיה לך 4 STR ו4 DEX 20 INT וLUK 3 מעל הרמה שלך אתה צריך ללכת לבית שנמצא הכי גבוה בעיר Ellinia

תודה:) אבל

לא הצלחתי עדיין לעבור את העיר הזאת:X תוכל טיפה לפרט יותר. הנה שתוכל להבין

ממ ננסה

כנס לכחול שלידך.. אחר כך לך שמאלה למעלה עד הסוף.. וכנס. אם הגעת להנסיס..פשוט לך כל הזמן שמאלה.. ותמות או משהו ואז תגיע לעיר עצמה, זה לא כזה נורא למות..בסה"כ לא יורד לך % כי אין לך עדיין עבודה

MR Lordi

New member
באיזה סרבר אתה?

אם אתה בBellocan (הכי שמאלי) אני אוכל לעזור לך

אני בזה עם הכנפיים, השרת האחרון.

הצלחתי!!!!! תודה לכולם!!!!!!!!111
שאלה קטנטנה: אני רמה 8, כפי שידוע לי אפשר להפוך לקוסם, איך עושים את זה?:)

MR Lordi

New member
אתה בעיר הנכונה ../images/Emo13.gif

תעלה הכי למעלה וכנס לבית יש שם זקן אחרי זה אתה הופך לקוסם (אבל אתה צריך את הנקודות המתאימות) אתה מקבל נקודה אחת שהיא יכולת לקוסם שלך (כשתעלה רמות תקבל 3 נקודות) כדי למלא נקודה תלחץ על K

הלכתי עליו, דברתי איתו.

ולא הבנתי כ"כ מעושים אח"כ. וקניתי שרביט. דברתי איתו, אני קוסם?P: תוכל להסביר לי יותר על הקוסמות?P: ותודה פליפ:)!

למעלה