עזרה

mitzhaky

New member
עזרה ../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

מבקשת עזרה במערכי שיעור לאומנות (לא משנה באיזה נושא) לכיתות היסוד. תודה מראש לכל העונים

mitzhaky

New member
תודה, אך...

תודה על הקישור, אך לא זו הכוונה. אני צריכה מערך שיעור, למשל בנושא : רגשות, צבע, חג כלשהו, ועליו פעילות כלשהי (למשל: מגזרת נייר, הפעלה נחמדה וכו´..) ושוב תודה מראש לכל הפונים.

בעיקבות התמונות - אולי זה זה...

רצ""ב לינק בו מופיעות תמונות להמחשת הנושא המבוקש - הליכה בעיקבות התמונה ( מתחתיה) תוביל אותך לאתר בו היא מתפרסמת. באתרים תוכלי למצוא גם הסברים ודוגמאות עם הנחיה . מקוה שזה יעזור לך בנוסף קיימת תוכנה ממשפחת ה OFFICE הנקראת PUBLLISHER בין יתר היכולות היתרונות והתוספות שלה בכל מה שקשור להפקות פרסום - שמכילות תבניות לכרטיס אישי, כרטיסי ברכה,קטלוגים, עיתון בית ספר ואיך לא אם לא בנית אתר מעוצב להפליא תוך (דקות ) וכמובן ללא ה HTML ( רק שאלישע לא יוציא עלי חוזה בעיקבות ההדחה הנ"ל ל... -אלישע זה סתם נועד למתקשים או עצלנים - זה לא לנו אנחנו לא כאלה...) הרבה יותר פשוט ידידותי (מהפרונטפג´ ודומיו) בקיצור משהו שונה. ולצרכי פירסום. הקיצר והנה התכלס´ - בסוף יש בו גם פרק המאפשר הפעלה עם אוריגמי . בנוסף באופיס דיפו ישנו CD ( בעלות של מתחת ל100 ש"ח - למיטב זכרוני )ובו גם תבניות רבות להדפסה עבור יצירת אוריגמי - נכון שזו לא אומנות "מגזרות הניר" אותה ביקשת - אך זו הבת דודה שלה "אומנות קיפולי הניר" - אבל לך תדע אולי זה גם מתאים - בסוף הכל נשאר במשפחה...- לא ?

אתר - משגע - תודה

גם לי אוסף תמונות בנושא , אך האתר הזה משגע אלישע תודה

Elishabb

New member
מחולל אוטוסטריאוגרמות

אולי אתם תצליחו, אני לא הצלחתי. אלישע

למעלה