עזרה!!!

gibor25

New member
היה לי מסוק קטן כזה אבל הוא לא נחשב..........

אז זה נחשב למסוק הראשון שלי אבל אני יודע קצת להטיס מסוק מסימולטור ומישהו שהסביר לי קצת...

gibor25

New member
אז מהדעתך?

המסוק הזה טובלמתחיל כמוני? בבקשה תענו!!!!!!!! זה חשוב לי...

gibor25

New member
היי.. תשמעו אני צריך שתענו לי על כמה שאלות!!!

שאלות על המסוק הזה: http://hobby-lobby.com/wingdragon4.htm בסוף הדף כתוב SHORT Combo: , אז מה אני מקבל עם זה? הכל חוץ מהשלט? או שזה גם בלי הסרוואים? ונאמר שזה בלי כל המערכת אז אני יכול לשים במסוק הזה את המערכת שלי אפילו שהסרוואים שלה הם לא מיני? ואני יכול להטיס את המסוק הזה עם השלט 4 ערוצים שלי (VG SERIES)? חוץ מזה כמה מסובך זה להרכיב את המסוק מהחלקים שהם מביאים שם? בבקשה תענו לי זה חשובבב! תודה רבה ושבת שלום!

barpg

New member
זה לא..

אני לא יודע באיזה רמה אתה מטיס כרגע, אבל עכשיו בלי קשר לרמת הטסה זה לא מסוק זה טיסן, מסוק זה משהו כמו בתמונה שצירפתי. לגבי הטיסן הזה שהראית מחירו ללא משלוח הוא 110 דולר (קח בחשבון שזה בסביות 20- 30 דולר לדעתי), לפי מה שכתוב הוא מגיע ממש מוכן להטסה כולל גם שלט 4 ערוצים וכולל סרוואים וסוללה לטיסן של 1000 mah, נראה טיסן חמוד (כנראה יתאים לך אם אתה מתחיל וכנראה מהנה אם אתה מתקדם) לי יש משהו מאוד דומה רק פייפר. אם יש לך עוד שאלות שאני יוכל לענות שאל, (ואם אתה רוצה יותר תשובות טכניות או מפורטות שאל את שאר חברי הפורום)

gibor25

New member
וואי אני מצטער!!! אני יודע שזה טיסן!

רציתי לשים לינק למסוק אחד אבל בדיוק דיברתי עם חבר שלי שרוצה לקנות טיסן כזה... בכל מקרה הלינק שהתכוונתי לשים הוא לזה: http://hobby-lobby.com/dragonus.htm

abirdh

New member
כמה דברים

זה בהחלט לא מסוק. זהו טיסן ברמה של מתחילים עם שליטה מלאה. (4 ערוצים) שזה דבר טוב. עכשיו שאתה קונה אותו הוא בא מוכן לטיסה ! כולל שלט סרוואים הכל הכל! וההרכבה היא ממש 5 דקות... לחבר את הכנף לגוף ואולי עוד כמה דברים קטנים..

shimon73

New member
תראה חמוד...

ע"פ שאלתך והבחנתך אני מבין שאתה ממש ממש אבל ממש לא מבין תחום הזה. הצעתי לך היא שתשב עם אדם אשר נמצא בתחום ומבין בו , הוא יוכל להמליץ לך על טיסן \ מסוק בהתאם לרצונך וכספך ידריך אותך בהרכבה ובהטסה. נ.ב הטיסן הזה הוא יותר צעצוע מאשר טיסן שבת שלום שמען

gibor25

New member
היי.. תשמע, אני התבלבלתי בלינקים, והדבר הזה

הוא משהו שחבר שלי רוצה... אני מטיס טיסנים כבר שנתיים ויש לי שני טיסנים (לא כאלה...) ובמסוקים אני קצת מבין. עכשיו החלפתי את הלינק ומה שהתכוונתי לשים ותגידו לי מה דעתכם עליו...

eitanuch

New member
אז אתה רוצה להגיד שאתה מחפש צעצוע?

הצעצוע טיפה יקר... לצעצוע

gibor25

New member
ניסיתי להסביר לו שזה צעצוע... הוא רוצה

להתנסות בטיסן (כי הוא ראה אותי מטיס בתחרות ברמת דוד) אבל שלא יהיה יקר... ובגלל שאין טיסנים נורמאלים במחיר שהוא מסכים לשלם אז הוא מחפש רק טיסנים בסגנון של זה... למה אתה מכיר אולי משהו יותר טוב שאני יכול להמליץ לו?

למעלה