עזרה..../images/Emo53.gif
אממ.. אני מעתיקה לכם את מה שכתבתי למישהי פה בפורום..
יש לי בעיה עם המורה שלי... תגידי, לדעתך הוא מורה טוב? אני אמנם רק בשעור 3-4 אבל פתאום נראה לי שעשיתי טעות שאני איתו =\ הוא חלק גדול מהשעור בטלפון או מתעסק בתחנת מוניות הזו שיש לו באוטו, לא שהיא מפריעה לי פשוט נראה לי שהוא מחסיר ממני דברים שאני צריכה לדעת. כשהגעתי אליו בשעור הראשון הוא אמר לי: "נכון שאני פה, אבל תתנהגי כאילו אני לא, תעשי מה שאת יודעת ואם אני אצטרך לתקן אז אני אתקן." זה היה לי קצת מוזר... אבל סבבה. אז אני נוהגת כרגיל, אבל הוא אף פעם לא אומר לי מתי אני צריכה לתת זכות קדימה ודברים כאלה (כמו לעצור לפני מעבר חציה שידעתי את זה רק מחברות שלי ולא ממנו...)ובשעור הראשון הוא לימד אותי איך להחליף הילוכים אבל לא מתי.. ורק בשעור האחרון הוא אמר לי "נו, את לא רואה שהמנוע נחנק? תחליפי הילוך." אז אמרתי לו שאיך אני אדע אם אף פעם הוא לא הסביר לי מתי!! ואז הוא נזכר להסביר לי. הוא גם לא מדבר איתי על המראות ולא כלום.. השעור פשוט הולך ככה... הוא בטלפון ותוך כדי זה הולך ככה: "ימינה, שמאלה, עכשיו תעברי נתיב, הילוך ראשון, שני, יופי!." זה קצת נראה לי מוזר.. אני סתם נלחצת לדעתך? כאילו, אולי הוא ככה כי אני בשעור מוקדם והוא רוצה שאני קודם כל אתרגל להילוכים, לגז, קלאץ'.. וכל זה ורק אז אדע למה אני עושה כל דבר..יכול להיות? איך זה היה איתך? ו... זה נכון ללמוד על ג'יפ? אני לא כ"כ חושבת...מה דעתך? מממ.. ולא אמורים להביא קבלה אחרי שמשלמים לו? וואי, סורי על המגילה שכתבתי לך פה, אני באמת שמחה אם קראת עד פה ותוכלי לייעץ לי אם להחליף מורה או לא. תודה =}
אממ.. אני מעתיקה לכם את מה שכתבתי למישהי פה בפורום..