עזרה..

Baby anne

New member
עזרה..../images/Emo53.gif

אממ.. אני מעתיקה לכם את מה שכתבתי למישהי פה בפורום..
יש לי בעיה עם המורה שלי... תגידי, לדעתך הוא מורה טוב? אני אמנם רק בשעור 3-4 אבל פתאום נראה לי שעשיתי טעות שאני איתו =\ הוא חלק גדול מהשעור בטלפון או מתעסק בתחנת מוניות הזו שיש לו באוטו, לא שהיא מפריעה לי פשוט נראה לי שהוא מחסיר ממני דברים שאני צריכה לדעת. כשהגעתי אליו בשעור הראשון הוא אמר לי: "נכון שאני פה, אבל תתנהגי כאילו אני לא, תעשי מה שאת יודעת ואם אני אצטרך לתקן אז אני אתקן." זה היה לי קצת מוזר... אבל סבבה. אז אני נוהגת כרגיל, אבל הוא אף פעם לא אומר לי מתי אני צריכה לתת זכות קדימה ודברים כאלה (כמו לעצור לפני מעבר חציה שידעתי את זה רק מחברות שלי ולא ממנו...)ובשעור הראשון הוא לימד אותי איך להחליף הילוכים אבל לא מתי.. ורק בשעור האחרון הוא אמר לי "נו, את לא רואה שהמנוע נחנק? תחליפי הילוך." אז אמרתי לו שאיך אני אדע אם אף פעם הוא לא הסביר לי מתי!! ואז הוא נזכר להסביר לי. הוא גם לא מדבר איתי על המראות ולא כלום.. השעור פשוט הולך ככה... הוא בטלפון ותוך כדי זה הולך ככה: "ימינה, שמאלה, עכשיו תעברי נתיב, הילוך ראשון, שני, יופי!." זה קצת נראה לי מוזר.. אני סתם נלחצת לדעתך? כאילו, אולי הוא ככה כי אני בשעור מוקדם והוא רוצה שאני קודם כל אתרגל להילוכים, לגז, קלאץ'.. וכל זה ורק אז אדע למה אני עושה כל דבר..יכול להיות? איך זה היה איתך? ו... זה נכון ללמוד על ג'יפ? אני לא כ"כ חושבת...מה דעתך? מממ.. ולא אמורים להביא קבלה אחרי שמשלמים לו? וואי, סורי על המגילה שכתבתי לך פה, אני באמת שמחה אם קראת עד פה ותוכלי לייעץ לי אם להחליף מורה או לא. תודה =}

MOONSHINE25

New member
תחליפי אבל מהר מורה

מה זו החוצפה הזו!!!!!!!!!!!!!!! תסלחי לי הוא לא יכול לקרוא לעצמו מורה נהיגה הוא ממש מנצל ומבזבז את הזמן שלך! לדעת לנהוג נכון את לא תדעי עם הוא לא מלמד אותך מה זאת אומרת תנהגי איך שנראה לך???????????????????????????? מה זה השטיות האילו .אני לא צוחקת איתך תעזבי וכבר מחר בבוקר! לי היה מורה קפדן ומעולה שממש ישב איתי חזק על נהיגה נכונה. מאיפה את אמורה לדעת איך לנהוג ומי אמר שאיך שאת נוהגת(גם עם לא עשית תאונה)זו נהיגה נכונה שלא דופקת נהגים אחרים מאחריך? את צריכה לחשוב בהיגיון ולראות שמשהו ממש אבל ממש לא בסדר וכנראה שהחושים שלך טובים כי כבר אחרי כמה שיעורים הרגשת לבד שמשהו לא בסדר. אז יאללה תיפעלי ואל תספגי את זה עוד שיעור אחד כי זאת ה"דרך" המיוחדת שלו וזה לא נראה לי שעומד להשתנות..............

Baby anne

New member
כן?

=\ הוא נחמד וקצת לא נעים לי לעזוב אבל אם אצטרך אני אעשה את זה. ואם אני עוברת מורה אני לא צריכה להתחיל הכל מההתחלה, נכון?? ועוד משהו, הוא כמעט ואף פעם לא לקח אותי למסלולים שנראים קשים לדעתו, או למסלולים שהטסטרים אוהבים לדפוק וכל זה.. הוא תמיד לוקח אותי כדי לאסוף את האיש שאחרי בשעור.

MOONSHINE25

New member
תשובה

זה שאת נוסעת בג'יפ זה בסדר וזה שהוא לא לוקח אותך עדיין למקומות שעושים בהם טסט זה גם בסדר. חוץ מזה אני לא יודעת עם הוא כול כך בסדר....אם את רואה לבד שאת לא מרוצה תוך כמה שיעורים המסקנה תגיע מעצמך בלי קשר למה שאני או אחרים אומרים. שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!!! ונסיעה בטוחה:)

Baby anne

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ובהצלחה גם לך אם את עוד בשעורי נהיגה..

תשובה.. (ע"פ דעתי)

טוב אז ככה.. איזי איזי לך ילדה! את כולה בשיעור 4 מה קרה? מלחמה? לכל מורה יש את שיטת הלימוד שלו.. זה טבעי שהוא לא ייתן לך על ההתחלה לשחות במיים העמוקים.. מראות? מקומות שעושים בהם טסטים? את ממהרת לאן שהוא? עד שיעור 8 הייתי נוהג כל שיעור בשכונה קלילה שאין בה אפילו מכונית נוסעת באור יום.. ובכבישים ביעירוניים לא קשים.. "התחנת מוניות" הזאת הייתה מותקנת גם ברכב של המורה שלי.. בשיעור הראשון שלי הוא אומנם לא השתמש בה.. אבל היא לא אמורה להזיק לך.. היא דווקא תשעשע אותך בעתיד (לפחות אצלי הריצו שם קטעים..) מבחינת הטלפון- אם זה מפריע לך את יכולה לבקש מהמורה לא להשתמש בו בזמן השיעורים שלך (כך גם תוכלי לבקש על המכשיר קשר) אני כמעט בטוח שהמורה יהיה הוגן מספיק ולא ישתמש בהם. בקשר למראות ולכל הדברים השונים- הוא עוד ילמד אותך.. חכי בסבלנות.. לומדים שלב שלב.. קודם לתפעל ת'רכב.. אח"כ להשתלב בתנועה ולשים לב לדברים מסביב (מראות, מעברי חצייה- במקרה של המורה שלך) תוך כדי התפעול.. צריכה יותר הסברים? תשאלי ת'מורה- בשביל זה הוא שם! בשלב יותר מאוחר לאחר שניסית את מה שהצעתי כאן.. במידה ועוד לא הסתדרת איתו- תעברי.. בקשר לג'יפ- אין עם זה שום בעייה (למרות שנהיגה עליו טיפה שונה יותר מרכב רגיל..) בהצלחה בהמשך הדרך

almogas

New member
דעתי להחליף..

בסדר בקשר לג'יפ זה בסדר גמור.. זה לא כל כך משנה.. בקשר לזה שהוא לא לוקח אותך למקומות של הטסטים זה מעולה.. כי המקומות האלה בדרך כלל קשים.. ובשיעורים מתחילים את תסתבכי שם... אותי הוא התחיל לקחת החל משיעור 8-10 משהו כזה.. אבל לדעתי תחליפי כי הוא לא מלמד אותך ומצפה שאת תדעי לבד.. הוא צריך ללמד אותך כדי שתדעי מה לעשות..

למעלה