עזרה......

TOT BANANA

New member
עזרה......../images/Emo53.gif

יש לי שאלה סליחה על הבורות בנושא... בקיצר נגיד ואני רוצה להוריד משהו לסימס למשל רצפה או משהו בסגנון... איפה אני אמורה לשמור אותו כדי שאחר כך אני יוכל להשתמש בו בסימס?? מקווה שהסברתי את עצמי טוף כי אני בעצמי לא הבנתי מה אני רוצה
בבקשה תעזרו לי... אה ודבר אחרון תודה מראש

את ניכנסת

למחשב שלי ועז לprogram filesועזmaxisולthe simsutz kםנחקבאד ולאחר מיכן לfloorsופותחת את התקיה שמה!

פפסית

New member
תשובה

לפני הכל עלייך להוריד תוכנה ששמה ZIP (עוד מעט אני ארשום את תפקידה) את פותחת תקייה לא משנה באיזה כונן (מומלץ בכונן D כי בכונן C ממוקמים הרבה דברים וכשזה בכונן D זה חוסך מקום) את יכולה לקרוא לתיקייה איך שבא לך אני לדוגמא קראתי לה הורדות לסימס לאחר שהורדת את הקובץ ואיכסנת אותו בתקייה שבנית עלייך לפתוח את התוכנה של ZIP ובלחיצה על הקובץ לגרור אותו אל תוך חלון התוכנה. לאחר שגררת אותו יהיה כפתור למטה בתוכנה FINISH אם לא הבנת את כוונתי תפני אליי במסר.

../images/Emo9.gif הנה - הסבר ברור יותר.

בתים לפהה.. maxis\the sims\user data\houses סקינים לפה maxis\the sims\gamedata\skins חפצים - Maxis\The sims\Downloads מרצפות - maxis\the sims\gamedata\floors טפטים - maxis\the sims\gamedata\wall

פפסית

New member
אמ.......

נכון אפשר.... אבל זה נראה לי יותר מסובך... אפשר לעשות תקייה כוללת או בה להכניס מלא תקיות זה יותר נשמע מסובך ללכת לתיקיה של סימס ומשם להיכנס לכל הסיבוכיה הזה... אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו!

למעלה