עזרה

האו

New member
עזרה../images/Emo53.gif

ערב צח ערב זך יש לי כלב (זכר) מעורב בן שנתיים חמוד ביותר ידידותי מאוד לאנשים ומאוד אוהב משחקים אבל, הוא תוקפן כלפי זכרים אחרים. איך אפשר (חוץ מסירוס)להוציא ממנו את התוקפנות? יש לציין שאני מאוד תקיף אליו כל פעם שהוא מגרגר על כלב אחר או מנסה לתקוף אבל נראה ששום דבר לא עוזר נציין שוב שהתוקפנות היא רק כלפי כלבים אחרים ולא אנשים תודה

lilithmm

New member
תוקפנות כלבים כלפי כלבים אחרים

לא ברור לי למה אתה מתנגד לסירוס כאשר יתרונות הסירוס כ"כ מוכחים וידועים. מי שאוהב את הכלב שלו, מסרס אותו. אני מצרפת לך את תשובתי הקודמת בנושא וחומר נוסף. יש כמה סוגים של אגרסיות בכלבים. למשל אגרסיה שנובעת מפחד, אגרסיה שנובעת מחוסר בטחון או מטריטוריאליות. לכל סוג של אגרסיה טיפול שונה. אתה חייב לטפל בהתנהגות הכלב שלך בהקדם האפשרי, לפני שינשך כלב אחר (או אדם) למוות
כמוכן אני ממליצה לך בנוסף לאילוף לבטח את הכלב שלך.

האו

New member
כששאלתי וטרינרים

לגבי סירוס אף אחד לא התחייב על ירידה באגרסיות

lilithmm

New member
נכון מאוד../images/Emo20.gif

אין התחייבות לגבי ירידה באגרסיות. ברוב המקרים יש ירידה ברורה. כמוכן ננייח שוטרינר יתחייב כלפי ירידת אגרסיות. האם וטרינר מתחייב שניתוח מסויים יצליח? איך הוטרינר אמור למדוד ירידת אגרסיביות? יש פה בעייתיות לגבי התחייבות והוכחה. בכל מקרה הסירוס מומלץ במיוחד מבחינה התנהגותית וגם מבחינה בריאותית. כפי שציינתי כעובדה, 70% מהנשיכות מתבצעות ע"י כלבים זכרים לא מסורסים. הסירוס מתבצע חד משמעית לטובת הכלב.

למעלה