עזרה!!

spicei girl

New member
עזרה!!../images/Emo53.gif

טוב, למרות שאתם לא מכירים אותי, הרשתי לעצמי לכתוב בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן: יש ילד אחד, שאני ממש אוהבת, אנחנו מכירים בערך מגיל 3, ואנחנו ידידים ממש ממש ממש טובים. לפני כמה זמן דיברנו, ואני אמרתי לו שאני אוהבת אותו, והוא אמר לי שהוא אוהב אותי, ואז הדברים התגלגלו, ונהינו חברים. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל אז התחילה הבעיה: ביום שאחרי זה היה לנו טיול מהבציפר, והחברות שלי קצת הציקו לו (בכל מני דרכים) ואני ביקשתי מהן להפסיק, הן לא הפסיקו. ואז באוטובוס הוא "שיחק" משהו עם חברה שלי, והיא נדבקה אליו כל הזמן, אז קראתי לה שנייה, לדבר איתה, העניין היה שזה מאוד הפריע לי, בגלל שידעתי שהיא אוהבת אותו, ונורא פחדתי שהוא יתאהב בה ויעזוב אותי, אז ביקשתי ממנה טיפה להתרחק ממנו, וגם כל הזמן שדיברנו היא הסתכלה עליו. ואז, כשחזרתי הביתה הוא התקשר, הוא אמר לי: "מה זה היה היום באוטובוס?" אז אמרתי לו שכלום, והוא אמר שהוא חושב שדיברתי עליו ונפרד ממני... לא דיברנו שבועיים, אני כעסתי עליו, והוא עלי, כל כך כעסתי עליו!!! אבל בשלב כלשהוא השלמנו וחזרנו להיות ידידים, אבל אני המשכתי לאהוב אותו, לאהבה חוקים משלה.. ולו יש חברה חדשה, ואני נאכלת מקנאה, ואני כל הזמן עצובה, והציונים שלי אפילו ירדו בגלל זה (תמיד הייתי תלמידה מצטיינת) ואני ממש ממש בדיכאון. ועוד כמה פרטים לסיפור: אני יודעת שהוא אוהב אותי (הוא אמר לי) וגם מאז ומתמיד זה היה כאילו מובן מאליו שאנחנו חברים, למרות שאנחנו לא, בכל הדברים שצריך זוג זה "יובל ו----" וכולם יודעים שאנחנו אוהבים אחד את השני, וזה כאילו הוא עושה לי דווקא, זה משגע אותי.. אם למישהי/מישהו יש עצה בשבילי, על מה לעשות כדי לא להיות בדיכאון כזה, אני אודה לכם מאוד.

Angelred

New member
שלום לך!

שלום לך קודם כל צר לי לאכזב אותך אבל אין גבר עלי אדמות שצריך לגרום לך לרדת בציונים ולהכינס לדכאונות. אני אומרת את זה מניסיון. העצה שלי היא כזאת דברי איתו גלוי תגידי לו מה את מרגישה דברו על למה רבתם תפתרו את זה ביחד ואם זה לא הולך אז... שוב צר לי אבל תתרחקי קצת ואחרי שהוא יבין שאת באמת חשובה לו אז... הוא יבין גם כמה שאת חשובה לו. מקווה שעזרתי לך שירן

spicei girl

New member
ועוד דבר...

ניסינו לדבר על זה פעמיים, אבל בשתיהן התחלנו להתווכח אז הפסקנו לדבר על זה..

לי קורה כמעט אותו מקרה.....

רק שאנחנו לא הינו חברים.... אבל תמיד היתי רבה איתו בגלל בנות אחרות ופעם אחת נפלט לי שאני כבר לא אוהבת אותו ושנמאס לי ממנו (ואני לא התכונתי בכלל...כי אני מאוד אוהבת אותו.)עכשיו הוא חבר של הילדה שאני הכי שונאת בעולם... (שנאתי אותה עוד לפני שהם היו חברים) אני יודעת שהוא לא אוהב אותה כי הוא אמר לי "יש לי חברה בלי אהבה כי הילדה שאני אוהב לא אוהבת אותי..." גם לי הוא עושה דווקא... אבל אין מה לעשות.

למעלה