עזרה.....

עזרה......./images/Emo53.gif

מקווה שכאן מישהו יעזור לי..... שאלתי בתמיכה טכנית...אבל לצערי תשובה טובה לא קיבלתי... מזה כמה ימים אני מנסה להדפיס הודעות דרך הפורומים...אבל לא מצליחה, הוורד והכל עובד...מה קורה.??? מצ"ב המסך של מה שקורה לאחר שרושמת הודעת אישור להדפסה..???

הבעיה ...

הבעיה בעיקר החלה מהפורומים שאני מנסה להדפיס הודעות ולא הולך..... ועכשיו גם במייל משום מה לא מצליחה להדפיס, אבל בוורד וכו´...כן...

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל ברוכה הבאה~!
אני מבינה שהבעיה אינה רק הדפסה מתוך הפורומים אלא גם בדוא"ל. בתמונת המסך שצרפת אינני רואה את האיקון של המדפסת שאמור להיות... מעבר לכך, אני לא חושבת שהודעת השגיאה מצביעה על המדפסת כגורם הבעיה.
לפני שאני מפנה אותך אותך שנית לפורום תמיכה טכנית או במקביל לפורום תוכנה וחומרה, שנראה לי שהבעיה אכן מתאימה יותר לפורומים האלה, ננסה לבצע יחד מס' פעולות ונראה אם הן עוזרות לפתור את הבעיה. מחיקת קבצים זמניים ומחיקת קוקיז: גשי לכלים>אפשרויות אינטרנט> מחיקת קבצים. ולאחר מכן לכלים>אפשרויות אינטרנט> מחיקת קוקיז. הערה חשובה... לפני מחיקת קוקיז תוודאי שאת זוכרת את הסיסמאות לאתרים שאליהם נרשמת. אם יש אתרים שאת נכנסת אליהם עם ססמא, וביקשת לשמור ססמא בצורה אוטומטית, תצטרכי להכניס את הססמאות שוב. כמו כן, יתכן שיקח קצת יותר זמן לדפים להטען. האם קורה משהו?

תודה על התגובה...../images/Emo141.gif

אני תמיד אחת ליום מוחקת את הקוקיס וקובצי האינטרנט הזמניים.... אז ככה שזה לא עוזר.... מה שכן מאז ההודעה אני מחקתי את המדפסת והתקנתי אותה שנית אבל אין שום דבר חדש, לא מצליחה להדפיס.... לגבי הסימן של המדפסת למטה בסרגל הכלים...זה באמת לא נותן כי משום מה זה כאילו לא קולט את המדפסת.... המון תודה על העזרה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

מצטערת אבל אני לא ממש מתמצאת בנושא...
אני חושבת שכדאי שתפני שוב לפורום תמיכה טכנית וגם כדאי להעלות הודעה במקביל בפורום תוכנה וחומרה. תפרטי את הבעיה בצירוף תמונת המסך, את כל הפעולות שביצעת עד שהחלה הבעיה וכל הנסיונות לפתרונה. כמו כן, כדאי לציין את מע' ההפעלה שיש ברשותך. מקווה שיסתדר לך~!

תודה....שלחתי להם

שלחתי לשם שוב הודעות עזרה ומקווה שהפעם הם כן יעזרו...

למעלה