עזרה !!!

אורטלי 1

New member
עזרה !!! ../images/Emo53.gif

מישהו יכול לכתוב פה מה זה דיפרסיה ומה זה מאניה דיפרסיה וההבדלים ביניהם? בפירוט קצת אם אפשר. גרא אתה יכול לענות?? שלחתי לך את זה במסר ולא ענית

infatuation

New member
אני יכולה לנסות להסביר לך

דיפרסיה בא מהמילה דיפרשן- דיכאון. מאניה זה שמחה. מאניה דיפרסיה היא מעין מחלה שהחולה בה סובל משינוי מצבי רוח בצורה .. חריפה. המצב רוח שלו יכול להיות שמח מאוד ואז פתאום בלי שום אזהרה הוא עלול להשתנות ולרדת ולהיות ממש בדיכאון. מקווה שהסברתי בצורה ברורה.

גרא.

New member
מניה דפרסיה,זו מחלת נפש המאופיינת

באפיזודות מתחלפות של מניה ודכאון. מניה-זו הפרעה נפשית המאופיינת באפיזודות של התרגשות קיצונית,התרוממות רוח,פעילות מופרשת וריגוש.המחשבה והדיבור מהירים וקשה לעקוב אחריהם.ההתנהגות עלולה להיות אלימה,כושר השפוט נפגשם,ועלולות להיות מחשבות שוא. דיפרסיה-דיכאון,שהוא מצב נפשי המאופיין בעצב,חוסר תקווה,פסימיות,ייאוש ואבוד עניין.קיימות הפרעות ברכוז,בתיאבון ובשינה. קיימת נטייה תורשתית למחלה.הטיפול,תרופתי עם ליתיום,יכול למנוכ או להפחית תדירות וחומרת ההתקפים,והחולה בדרך כלל במצב טוב בין ההתקפים.

גרא.

New member
אורטלי1,אני עונה למסרים תמיד.הבעייה

שחלק מהמסרים למרות שאת מקבלת אישור שהם נשלחו,מסתבר שזה לא כך,ובגלל איזה בג,שום דבר לא מגיע אלי..כך למשל,אמש מישהיא כתבה לי מסר,הוא לא הגיע למע´ המסרים שלי..ואחרי חפוש,מצאתי אותו בכרטיס האישי שלה.איך זה? לכן אם את פונה במסר,ואני לא עונה,פני שוב,או ישירות אלי לאי מייל שלי.

למעלה