עזרה מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את הבגרות באנגלית של 2003 קיץ תשס"ג עם התשובות? תודה
נ ני3ו3ות New member 23/3/04 #1 עזרה../images/Emo47.gif מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את הבגרות באנגלית של 2003 קיץ תשס"ג עם התשובות? תודה
עזרה../images/Emo47.gif מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את הבגרות באנגלית של 2003 קיץ תשס"ג עם התשובות? תודה
S snooPPiT New member 23/3/04 #3 היניי בועה. לא נתתי כתובת ספציפית כי יש שם שני לינקים לאנגלית משום מה... אני וואי תנקשי עצמך החוצה. ולמי שנבהל : Knock yourself out.
היניי בועה. לא נתתי כתובת ספציפית כי יש שם שני לינקים לאנגלית משום מה... אני וואי תנקשי עצמך החוצה. ולמי שנבהל : Knock yourself out.
S snooPPiT New member 23/3/04 #4 אופס ../images/Emo163.gifית הנה. ודרך אגב חחחחחח לא התכוונתי לגרש אותך בהודעה הקודמת מקווה שהבנת
נ ני3ו3ות New member 23/3/04 #5 HELP הצלחתי להיכנס אבל כשאני מנסה להוריד את הפתרונות של הבגרות הוא לא נותן לי מישהו מבין בזה אולי...פליזזז זה מזה חשוב לי... תודה רבה רבה רבה
HELP הצלחתי להיכנס אבל כשאני מנסה להוריד את הפתרונות של הבגרות הוא לא נותן לי מישהו מבין בזה אולי...פליזזז זה מזה חשוב לי... תודה רבה רבה רבה
S snooPPiT New member 23/3/04 #6 במידה ואין לך את התוכנה acrobat reader מותקנת במחשב כנסי לפה ותאשרי את ההורדה של התוכנה בחלון שיקפוץ .... שמרי את הקובץ במחשב ותתקיני את התוכנה אחרי זה את אמורה לראות את הקובץ של הפתרונות
במידה ואין לך את התוכנה acrobat reader מותקנת במחשב כנסי לפה ותאשרי את ההורדה של התוכנה בחלון שיקפוץ .... שמרי את הקובץ במחשב ותתקיני את התוכנה אחרי זה את אמורה לראות את הקובץ של הפתרונות