עזרה :)

עזרה :)../images/Emo42.gif

מאז ששמעתי על הנושא הזה הוא מאוד עניין אותי, וקיבלתי מטלה להעביר שיעור של 45 דק' באיזה נושא שאני רוצה, אז החלטתי לעשות על חלומות צלולים. יש לכם רעיונות כלשהם איך אפשר להעביר את הנושא בדרך קצת יותר חוויתית מסתם הרצאה עליו? חשבתי גם לבקש מהם להתחיל לכתוב יומן חלומות, אבל אני מחפשת משהו שיתן להם גם קצת להתנסות בחוויה של חלום צלול, עד כמה שזה אפשרי. ובכלל, כל עצה,הערה,הארה ו/ידע בנושא יתקבלו בברכה
תודה

makron2

New member
שלום...

דבר ראשון במידה ויש לך נסיון בנושא זה תמיד עוזר. בכל מקרה להתחיל את הנושא אפשר ע"י לשאול כמה שאלות שיגרמו לאנשים קצת סקרנות,כמו איך אתם יודעים אם אתם חולמים עכשיו או ערים? ועל הסבר שזה מצב תודעתי שונה,אחר כך יש זכרון חלומות,בדיקות מציאות,שיטות לעידוד חצלולים ושיטות לשפרם,בסוף אפשר לשאול אנשים על חוויות או לספר קצת משלך. בגדול חלומות זה נושא שמעניין הרבה אנשים.

silverhawk

New member
באופן כללי,

לא תהיה לך בעיה להרכיב מערך שיעור שכזה על הנושא. אם את רוצה לתבל אותו קצת, את יכולה לקשר אותו לסרטים מפורסמים, כגון Inception (התחלה), וכמו שמקרון הציע, לעורר את השאלה איך הם בעצם יודעים שברע זה ממש הם ערים ולא חולמים (והאם בכלל אפשרי לדעת את זה בוודאות...).

למעלה