עזרה.....

קשתית34

New member
עזרה......./images/Emo4.gif

קיבלתי מייבש כביסה (יד שניה) לפני איזו שנה, מעולם לא השתמשתי קודם לכן במייבש וזאת לא נראתה לי בעיה בכלל, יש סה"כ 2 כפתורים אחד שמכבים ומדליקים והשני...לא נוגעת בו. כל שימוש שאני עושה בו עולה בי התחושה שאני לא פועלת לפי מה שבאמת צריך לפעול , ואני הרי לא יודעת לשם מה הכפתור השני. ניסיתי לחפש הוראות הפעלה למייבש (AEG T 30) ולא ממש הצלחתי למצא ברשת. אני זוכרת שכתבתם פה לא מעט שיש אתר שבו אפשר למצא הוראות והדרכה. אשמח אם מישהי תתן לי קישור או בכלל עזרההההה.

קשתית34

New member
מה שהצלחתי למצא

זה את ההסבר הכי קרוב למה שאני מחפשת.- מצרפת את הלינק. אני לא בטוחה לגבי הסמל S השאלה היא האם זהו הסימן של "קריס קרוס" אל קמט? אשמח אם מישהי יודעת ומכירה.

נועית10

New member
להלן מילון מונחי שימוש במיבש כביסה

כנסי לקישור ולאחר מכן כנסי למילון, במילון יש לך הסבר מה אומר כל מונח לשימוש במיבש. כמו כן, יש לך המלצות לשימוש במיבש.

יעל י

New member
גם אני משתמש רק בכפתור אחד

למעשה זה השעון לכיוון וההפעלה חוצמזה אין לי מושג (וגם לא משנה לי) ה שאר הכפתורים מייבש קריסטל פתח עליון

maybesure

New member
מנסה לעזור

היי קשתית, יש לי מייבש מדגם אחר של AEG לדעתי לפחות חלק מהכפתורים דומים. הכפתור הגדול מצד שמאל הוא כמובן הטיימר שקובע לכמה זמן להפעיל את המייבש. באמצע הפנל יש 4 כפתורים: 1 - עם ציור הפעמון - מפעיל זמזם שמודיע על סיום פעולת הייבוש, תום הזמן שנקבע, אני לא אוהבת להשתמש בו - רעש מיותר. כשהוא לחוץ - הפעמון יעבוד. 2 - עם ציור ה S - מיועד לייבוש בחום נמוך, לכביסה עדינה מסיבים שעלולים לאבד צורה בחום גבוה או להתכווץ מאוד (צמר, פשתן, ניילון). כשהוא לחוץ החום יהיה נמוך יותר. 3 - עם ציור המעויין עם I בפנים, מיועד להפעלה אחרי קביעת כל הפרמטרים הרצויים האחרים. 4 - עיגול ובתוכו C - מיועד לבטל את הפעמון ואת התכנית לייבוש בחום נמוך, כשעוברים מסוג כביסה אחד למשנהו. כשלוחצים עליו הוא מקפיץ את הכפתורים שלחוצים. את הייבוש בחום נמוך ופעולת הפעמון אפשר ליישם בנפרד הן אינן תלויות זו בזו. מקווה שהצלחתי להבהיר מעט, מייבי

קשתית34

New member
וואו תודה עזרת בהחלט!

תודה רבה
עכשיו אני יודעת איך להפעיל את המייבש שלי על חום נמוך

למעלה