עזרה..

עזרה.. ../images/Emo4.gif

שוב, בקשר לפלמ"ח. אני צריכה רעיונות לפעולות הכנה. בחוברת שהביאו לנו אין פעולות הכנה ואין לי כ"כ שמץ מה לעשות.. למישו יש?! טודא מראש! ושי, אתה יכול להכניס את זה לאיזה שרשור אחר שאתה חושב לנכון. אני פשוט לא ידעתי כ"כ איזה...

מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה!!

אלה מלפנים להקפיץ ת'ציצים!! אלה מלפנים להקפיץ ת'ציצים!! את עם האדום את הישבן תזיזי!! קצב קיבלתם, לקצב נכנסתם!!

Hadas B

New member
שני דברים

ללאור העובדה שאני קוראת את כל העמוד אז אין צורך להקפיץ אתר הפלמ"ח התחדש.. 3. מה עם להכין איתם לוח זמנים גדול של ארועים בתולדות ישאל-מה קדם למה. ככה הם יצאו עם מעט ידע.ביקור במוזיאוןם הפלמח זאת גם אחלה הכנה (זה לא יקר כל כך וזה המוזיאון הכי שוס וטוב בארץ)

נ ו ם

New member
שמעתי שצריך להזמין אליו כרטיסים

חודשים מראש אבל אולי זו שמועה כוזבת.

Hadas B

New member
כן,רצוי.אבל יחידים יכולים להסתנן

לקבוצות שהיו חכמותץ והזמינו. זמנת ביקור: הביקור במוזיאון בתאום מראש בלבד (מחלקת ההזמנות פתחה ביום א'-ה' בין השעות: 09:00-14:00). הסיור מתבצע בקבוצות של 25 משתתפים (מבקרים בודדים ישולבו, בתאום מראש, בקבוצות). הכניסה לילדים מגיל 6 ומעלה בלבד. משך הסיור הבסיסי 90 דקות. לתלמידים ולחיילים אפשרויות לפעילות ערכית רחבה יותר - בתאום מראש. התצוגה בשפה העברית. לדוברי אנגלית ינתנו אוזניות תרגום. טלפון: 03-6436393 פקס: 03-6436964

טודא!

אבל נראה לי שזה יהיה "כבד" מדי לקחת אותם למוזיאון הפלמ"ח.. אגב, זה שאת קוראת את כל העמוד לא אומר שכולם קוראים את כל העמוד, ולכן כן צריך להקפיץ.

bobby6killer

New member
אני מצטרף אל נוגה

יש דרישה לפעולות ופעילויות בנושא פלמ"ח....

בכלל לא!

מוזיאון הפלמ"ח הוא לא עוד מוזיאון של קיר קרי וחלונות ראווה, זה ממש מגניב ומפעיל, לדעתי זה יהיה אחלה הכנה, הבעייה היא עניין התקציב. חוץ מזה, לדעתי את יכולה לעשות משהו גם לבד....

kedeman

New member
את לא צריכה להקפיץ כל כך הרבה

רק אם יש סיכון שזה יעבור לדף הבא..... בכל אופן - אני לא יכול לעזור לך לבנות פעולת הכנה למסע כי לא הייתי בהכנה או במסע אף פעם... הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה אולי לעשות להם מן א"ש לילה שבו הם עוברים "קורסים" של לחימה, הכרת השטח ומורשת קרב (אם יש לכם פעילים זה מעולה!) בכל אופן - גם את וגם בן מחפשים פעולה לזה ואולי יש פה עוד מישהו בפורום שמחפש אז אולי תוכלו לבנות על הפורום ביחד.... כי זה לא שאנחנו לא עוזרים כי אנחנו לא רוצים אלא כי אנחנו לא יודעים מספיק בכדי לעזור.

למעלה