עזרה

בדדי

New member
עזרה../images/Emo35.gif

אני זקוקה ליעוץ דחוף! עד לפני שנה בנפילות של חיי מצאתי נחמה באלכוהול, הרבה אלכוהול.. באוקטובר ימלאו שנה לכך שלא נגעתי בשתייה... בתקופה אחרונה חלה ירידה משמעותית בחיי מבחינה רגשית נפשית ופיזית..ומרגישה עכשיו שאני נשאבת לתחליף התמכרות חדש...פורומים למינהם , יושבת מול המסך שעות ומחכה לתקשורת..כי אני לפי שמי מאוד לבד,החברים היום הם חברים לעבודה ..לא מסוגלים לתת מענה רגשי... משפחתי -פגועה בכל העניין הרגשי-אין עם מי לדבר!!!! וקשה לי מאוד... את החברות הטובות 2 במספר אבדתי בגלל השתייה בקיצור חרא לי (סליחה על הביטויי) הפחד שלי שאני מחליפה התמכרות בהתמכורות (כשהפסקתי עם השתייה עזרו לי עם כדורים -,אמרו לי שזה עדיף.. אני אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל עזרה!!!!!!!!!

בדדי

New member
תוספת קטנה

היום אני ללא הכדורים...וטוב שכך, היה לי מאוד קשה עם זה..ולכן הפחד מהתמכרות חדשה...... תודה

sharpantie

New member
שלום לך בדדי

אולי כדאי שתתעניני בקבוצות טיפול למתמכרים? אני יודע שיש כאלה אך לא יודע פרטים,איפה ? מספר טלפון ? נראה לי שאם תפני לתחנה לבריאות הנפש באזור מגורייך יוכלו להפנות אותך. אגב, האם הגורם שאצלו טופלת בהתמכרות הראשונה יכול לעזור לך עכשיו?

בדדי

New member
קשה לי להאמין...

שאפשר באמת לעזור למתמכרים...ברגע שזה בדם זה נשאר .. אני עדיין נעזרת באותו גורם אבל פוחדת לחזור אחורה שוב לכדורים שוב להתמכרות שהיא הכי "פשוטה" בתחום העזרה...כאילו עזרה מיידית. פוחדת מעצמי כרגע.במיוחד מהמחשבה כל היום על השתייה (בימים האחרונים)

גרא.

New member
בדדי, כדאי שתתחיל להאמין.מסתבר

שההשתתפות בקבוצות התמיכה הללו, המכונות " אלכוהולסטים אנונימיים", עוזרת לשתיינים ואוכוהולסטים רבים להגמל..ובעיקר להמשיך להתנזר מהשתייה לשנים רבות..בכל מי אם אינך מאמינה שאפשר לעזור למתמכרים,את מגיבה בצורה אינטואיטיבית למערכת של דעות קדומות כנראה, ללא מספיק ידע. אפשר לעזור למתמכרים..אבל רק בתנאי שהם רוצים בכך.

בדדי

New member
לא אמרתי קודם ..תודה על התשובה...

מפחדת מחשיפה בקבוצות , עובדת במשרה ממשלתית ופוחדת שמספיק שאחד/ת יזהו אותי ואני בסכנה...אולי זה סתם תרוץ??אולי.....אבל אני יודעת שאני רוצה עזרה... בכל מקרה שוב תודה

גרא.

New member
הכל שאלה של מחיר. מה עדיף על מה

חוץ מזה,בדדי,ההשתתפות בקבוצה היא בעילום שם..המשתתפים מתחייבים שלא לספר בחוץ מה נעשה בפנים. ובעיקר, אין עיתונאים..אין חשיפה לתקשורת.בסופו של דבר, אם אכן את אלכוהולסטית,מעמדך ומבעיקר משרתך בסכנה, לא בגלל החשיפה, אלא בגלל השתייה.

למעלה