עזרה

red y

New member
עזרה../images/Emo35.gif

יש לי מערכת שיש בה שעון מסוים. השרת שלי מפגר בשעה,איפה בדיוק אני צריך לטפל בסקריפט על מנת לפתור את הבעיה?

red y

New member
אוקי אז שאלה פשוטה

מה אני בדיוק צריך לעשות שברתי את הראש. אתן הסבר מפורט: יש לי מערכת שבה אני מעדכון תוצאות ספורט ליד אותו משחק רץ הזמן. כאשר אני נכנס לדף המנהל השעה שמופיע לי היא שעה קודם לכן אני חייב לשנות את השעה בממשק המנהל כדי שהמשחק יכל בשעה האמיתית. הבעיה שהלוח תוצאות עצמו השעה המוצגת היא לא נכונה. היכן בדיוק אני צריך להוסיף את השעה שחסרה לי? ודבר שני תודה רבה רבה על התשובות הכל כך מהירות!

red y

New member
אוקי

אבל איפה בדיוק אני אמור להוסיף את זה?? אני מנסה בכל מקום הגיוני וזה לא הולך...

Marron___

New member
ככה

במידה ואתה לוקח את התאריך מdb: נגיד ש rs זה הרקורדסט שלך אז אתה עושה
date1=dateadd("h",1,rs("date"))​
ואז אתה מדפיס את date1 במידה והתאריך צריך לבוא ישר מ date() אתה עושה את מה שכתבתי למעלה רק מחליף את rs("date") ב date()

red y

New member
הנה הקוד מה אני אמור לשנות?

function MyDearTimer() dim iSecondsRemain iSecondsRemain = DateDiff("s",now,DateAdd("s",UPDATE_INTERVAL,vLoadComplete)) ´iSecondsRemain = CLng(CDbl((DateAdd("s", UPDATE_INTERVAL, vLoadComplete)-Now())*86400)) document.all("remain_time").innerText = iSecondsRemain if iSecondsRemain <= 0 then document.location.reload end if end function

Marron___

New member
לא הבנתי מה אתה עושה כאן

אבל אני רואה שכבר השתמשת בפונקציה הזאת פעם אחת, אני לא מבין מה הבעיה

red y

New member
זה הקטע

שעדין מפגר לי בשעה. אולי בכלל אני אמור להוסיף כאן: function GetGameDate(vDate) dim sDay, sMonth, sHour, sMinute sDay = day(vDate) : if Len(sDay)<2 then sDay = "0" & sDay sMonth = Month(vDate) : if Len(sMonth)<2 then sMonth = "0" & sMonth sMinute = Minute(vDate) : if Len(sMinute)<2 then sMinute = "0" & sMinute sHour = Hour(vDate) : if Len(sHour)<2 then sHour = "0" & sHour GetGameDate = sDay & "/" & sMonth & " " & sHour & ":" & sMinute end function

אם הוא מאחסן על שרת שהוא לא

יכול לשנות את השעה ? אז אין לו ברירה אלא סקריפט

ככה:

אם זה צד שרת - זה נותן את השעה על השרת אם זה צד לקוח - את השעה אצל הלקוח

למעלה