עזרה

kuroi tsuki

New member
עזרה../images/Emo29.gif

רציתי לדעת איך מציגים את עצמי... אני יודעת פחות או יותר אבל לא נראה לי שזה נכון... בכל מקרה מישהו יכול להגיד איך אומרים ביפנית את זה(כמובן באותיות אנגלית, אני לא קוראת יפנית...): שלום, שמי _________ אני בת 14 אני גרה בישראל אני לומדת יפנית ומתעניינת בתרבות יפן, התחלתי ללמוד יפנית בזכות האנימה, ביי תודה לעוזר!

furrball

New member
ננסה

יפנית זו שפה שלמרות שאני לומד אותה שנה, ועדיין רוב הדברים *הכי בסיסיים* שאני אומר, תמיד מלווים בספקות כבדים, חח. בכל אופן, זה יהיה משהו כמו: 。です・・・ desu **** (גרסה יותר רשמית\צנועה: to moushimasu ・・・ と申します *****) 。日本語学習をしています .nihongo gakushuu wo shite imasu 。そして、日本文化に興味を持っています .soshite, nihon bunka ni kyoumi wo motte imasu 。私の日本語勉強はアニメのお陰です .watashi no nihongo benkyou wa anime no okage desu (בעצם, לא כדאי להודות בזה, או לכל הפחות, למצוא גם סיבות אחרות
)

0Pandemonium0

New member
מה עם הגיל?../images/Emo3.gif

juuyonsai desu או watashi wa juuyonsai desu, נכון? ושם אפשר גם watashi no namae wa ______

0Pandemonium0

New member
רגע, ולמה motte imasu?../images/Emo12.gif

motsu פירושו להחזיק, לא? מה זה moushimasu?

GnomeBubble

New member
זה בדיוק המשפט שקפץ לי בראש

כשאני ראיתי את מה שהיא כתבה וניסיתי לתרגם בראש. מילה במילה כמו furrball. אני עדיין לא בטוח במאה אחוז שזה נכון, אבל זה נשמע לי הכי טבעי ומתאים. לפי מה שאני יודע, אפשר גם לומר kyoumi ga arimasu, אבל משום מה motte imasu נשמע יותר טוב.

hazu1

New member
ניסיון נוסף- קצת אחר

hajimemashite, juuyonsai de isuraeru kara no XXXX to moushimasu. נעים מאוד, שמי --- ואני בת 14 מישראל nihongo wo benkyoushiteite, nihon no bunka mo kyoumi ga arimasu. אני לומדת יפנית ומתעניינת בתרבות יפן nihongo ni hikatta nowa, anime kara desu. נמשכתי ליפנית בגלל האנימה douzo yoroshiku onegai shimasu וברצף: hajimemashite, juuyonsai de isuraeru kara no XXXX to moushimasu. nihongo wo benkyoushiteite, nihon no bunka mo kyoumi ga arimasu. nihongo ni hikatta nowa, anime kara desu. douzo yoroshiku onegai shimasu אני דווקא חושבת שאין שום דבר רע בלומר שסיבה למשיכה ליפן היא בעקבות האנימה. אני חושבת שיפנים ישמחו לשמוע את זה

למעלה