עזרה

A CharmedOne

New member
עזרה ../images/Emo26.gif

שלום לכולם, אני עורך מחקר במסגרת של מגמת פסיכולוגיה בתיכון, ואני צריך שכל מי שיכול למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו במסר יעשה כך. זה יעזור לי מאוד! תודה, דין. נ.ב- השאלון מיועד לאנשים בגילאים 30 עד 40.

A CharmedOne

New member
תיקון טעות../images/Emo70.gif

יש טעות בשאלון, מצורף השאלון התקין. אם כבר שלחת זה לא נורא, אם עוד לא, בבקשה תענו עפ"י השאלון המתוקן. תודה, דין.

דנטל

New member
נקבה, 34 (בעוד כמה ימים ../images/Emo5.gif)

איני מתבייש בשום רגש מרגשותיי. 5 כאשר אני חושב על רעיון אני אוהב לפתח אותו כדי שיהיה יותר מעניין. 2 אני חושש מכישלון. 5 אני לא מקבל כמובן מאליו שמה שמספרים לי אחרים זה מדויק. 2 איני חש באחריות לעזור למישהו. 4 אני אוהב לקחת דברים שונים או רעיונות שטרם צורפו ביחד, ולצרף אותם על מנת ליצור משהו מקורי. 2 אני יכול לבטא את רגשותיי גם כאשר עשויות להיות לכך תוצאות בלתי רצויות. 5 כאשר אני ניצב מול בעיה, אני משתדל לחשוב על רעיונות מקוריים כדי לפתור אותה. 4 חשוב לי שאחרים יאשרו את מעשיי. 2 אני נוטה להקשיב לתחושות הבטן שלי. 5 אני מרגיש שעלי להתנהג כפי שאחרים מצפים ממני. 1 אני אוהב לפרק דבר שמסודר באופן מסוים לחלקים המרכיבים אותו, ואז לסדר אותו בדרך שונה. 1 אין לי משימת חיים שאליה אני חש מחויבות. 3 כדי להביא לכך שרעיון יהיה מובן ביתר קלות, אני משתדל לייחס אותו לדבר שאפשר לראות, לנגוע, או לשמוע. 6 מטרידה אותי המחשבה שלא אהיה מוצלח מספיק. 2 די מרגש אותי לקחת סיכון על ידי כניסה לתוך הבלתי נודע. 4 אני מאמין כי אנשים הינם טובים בבסיסם וכי ניתן לסמוך עליהם. 4 אני אוהב לנסות משימות שאחרים היו מעריכים כקשות או מלאות אתגר. 4 קשה לי לקבל את חולשותיי. 5 אני רואה את עצמי כשונה מאחרים בתחביבים, ברעיונות ובדעות. 5

hilonet14

New member
קולילולילו מזל טופפפפפ../images/Emo140.gif

למרות שלא נראה שאת מרוצה מהעניין....! חחח

למעלה